Přejít na obsah

Vabarvení vnitřku lampy OII

Crewe

Doporučené příspěvky

Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, jak vyplívajíc z názvu, jestli je tu někdo, kdo má zkušenosti s barvením vnitřku světel u OII s FL. (2010)

- Docela se mi to zalíbilo, ale bohužel žádnej návod jsem nenašel, takže bych byl rád za cokoliv.

A nebude to náhodou snižovat svítivost? - Jelikož černá docela pohlcuje světlo. Díky za jakoukoliv radu.

post-80960-0-00223500-1358104417_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nemám, ale snad je tu někdo, kdo přeci ví, jestli jsou přední světla přidělaný " na tvrdo" (na silikonu), nebo jsou jenom utěsnění těsněním - Aby tam netekla voda..

Editováno: , autor: Cjoctavian
citacia predchadzajuceho prispevku
Odkaz ke komentáři

Vono se to nezda ale ona ta bila cast funguje jako blinkr , kouknete se na rozzlobene muze , bohuzel nemam jak dat link jsem na mobilu ;) jinak navod jsem videl na jednom ruskym foru ;)

Edit : tak se to podarilo i pres mobil http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=29874-ruska_svetla_na_skodu_octavii_2_fl.htm

Editováno: , autor: jozzi
Odkaz ke komentáři

- Ten návod jsem právě nenašel.. - A jako blinkr funguje to úplně nahoře. - A tam to vybarvený není. Snad se nemýlím :-)

- Na rozzlobených mužích můžu najít jaké video?

Editováno: , autor: Cjoctavian
citacia predchadzajuceho príspevku
Odkaz ke komentáři

- Díky za to video. Akorát jsem ho teď našel tady v galerii u fotky :-)

- Fotodokumentaci jsem víceméně našel taky, ale spíš by mi šlo i trošku popisků apod. Aspoň použitá barva.. - trošku popsaný rozebrání, na co si dát bacha.

Odkaz ke komentáři

No když na to tak koukám tak to bude pěkná piplačka, ale výsledek bude asi doooost dobrý. Ale bál bych se že už nikdy nedáš zpět tak jak to bylo originál,aby se tam pak nedostavala voda atd :kol-32: ještě že nemám facelift, už bych to asi taky rozebral :kol-46:

Taky máš bílou octu jako na obrázku? má totiž i ten nápis octavia v barvě vozu

Editováno: , autor: Ustecak21
Odkaz ke komentáři

Ahoj. Prave ze mam bilou, proto se o to tolik zajimam.

- resim hlavne abych to spravne sepasoval, jak pises aby tam netekla voda. Proto bych potreboval od zkuseneho radu, zdali je to na silikon (nebo jinak na tvrdo pridelany) , nebo je to jenom na gumu, ci jine tesneni.

P.s. pisu z mobilu za chyby se predem omlouvam.

Odkaz ke komentáři

Upozorňuji Vás kolegové co chcete udělat světla že se Vám pak nebudou líbít mlhovky (budou být moc do očí ) a budete je dělat taky .

Když jsem dělal mlhovky na své oktě před face tak ty jsou jen na nějakém silikonovém tmelu nebo jak to nazvat . Práce to byla dost pracná 2 větší šroubováky (aby se neničil plast ) a ideálně skalpel na řezání toho tmelu . Prvně jsem ořízl celé světlo 2x dokola a pak jsem jel kousek po kousku a dával tam ty šroubováky a zároveň řezal co nejvíce do hloubky , je to dost zdlouhavé ale jde to .Na zadělání pořádně vyčistit od starého tmelu a odmastit , pak když jsem to měl udělané jsem to lepil sklenářskym tmelem z Baumaxu (asi 90kč) voda tam neteče a drží to už rok a půl a zatím v pohodě .Snad Vám moje zkušenost nějak pomůže

Editováno: , autor: Leosak86
Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Tie svetlá budú zlepené tak ako všetky ostatné na iných autách.Najjednoduchšie je vymontovať svetlá a dať ich nachvíľu do pece aby zmeklo lepidlo.Potom to pôjde jednoducho rozlepiť.A späť ich zlepíš tak isto.Zahreješ a stlačíš dokopy.Prípadne môžeš použiť nejaké lepidlo.

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...

ten odkaz na rozzlobené muže... už to někdo viděl kde se to dá koupit? Fakt by mě zajímalo, jak to udělali, je to bomba, to denní a směrovky... nikde jsem to ještě neviděl!

A jinak čím se pak černí ta skla? Budu měnit plastové obaly na xenech (mám předface) a hned bych při tom začernil světla, nebo dá se to někomu nechat udělat v Plzni? - Nevíte?

Odkaz ke komentáři

Denisi, jenže já mám před FL xenon, ten v černej nedělaj, jenom čínu s LEDkama a tu nechci. Mě stačí vyměnit balast a nastříkat to pozadí (ale nevím čím a jak aby se to nesloupalo), přeházim si elektriku a mám hotovo...

Jo kluci nevíte jak mají svítit origo xenony? Dal jsem je včera na auto, výbojky mám nové a svítí bílo-žlutě je to tak správně? vídám OII kterým to svítí namodrale, tak jestli nemám třeba vypálené čočky nebo tak něco... A jaké máte parkovačky? Dal jsem LED a je to oproti xenonům úplně bílé a moc to k tomu nejde  :kol-32: obyž původní žárovky jsou zase moc žluté...co tam dát aby to ladilo s tím xenonem?

Odkaz ke komentáři

na OC klubu je návod od Libora F :-) není to nic těžkého.

ano vím jak svítí, sou na scoutu... nevím co to je bíle žluté... já sem tam dal blue vision od philpsu a taky to uplně neladí, rozhodně lepší než žluty světlo.

cos udělal abys tam dal xenony, jenom překodoval?

Odkaz ke komentáři

Bo kontrukter ve fabrice na svetla tomu rozptylu svetla rozumi trosku lepe nez Lojza Vokurka s kyblem cerne barvy? :) Dost pochybuju, ze kdyz navrhuji svetla s cernym vnitrkem tak to delaji tak, ze vemou to puvodni svetlo a to co bylo leskle proste zmeni na cerne. :)

Odkaz ke komentáři

Tak to je na jinou diskusi a hlavně s odborníkem. Já to beru tak, že je to černé a musí to pohlcovat stejně jako jiné černé světlo... Osobně si myslím, že když vyzařuje čočka kužel, tak to pohlcení světla bude mnohem menší, než když začerníš klasickou parabolu halogenových světel. Ale to je jen můj názor. Ještě jsem se ani nerozhodl, jestli to má cenu dělat, možná jen vyměním obal a na barvu se vykašlu...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...