Wookie Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Ahoj, potřeboval bych poradit... mám Škoda Roomster 2008 automat, a po zařazení zpátečky se na rádiu Dance zobrazí silueta vozu ale po chvilce se ozve dlouhé pípnutí a displej je bez siluety a parkovačky nic nehlásí. Předem dík za radu (projel jsem všechny témata ale nic jsem neobjevil) Wookie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Niektory snimac je vadny alebo treba pozret kablovanie ku snimacom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 JJ casto se stáva, ze to do cidla dostane voda. Ted si nejsem jisty, ale myslim, ze jde jednotlive odpojit a pritom zbytek funcuje. Podle toho poznas, ktery je vadny a nechas ho vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Taky se mi stava jak hodne prsi že mi asi nekde natece voda a pisti to pořad... Ale pokud se blizim k prekazce tak na radiu ukazuje a pisti porad v kuse..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FikoCZ Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Taky se mi stava jak hodne prsi že mi asi nekde natece voda a pisti to pořad... Ale pokud se blizim k prekazce tak na radiu ukazuje a pisti porad v kuse..... presne takhe se mi to chova taky, trosk u me to stve. ma nekdo radu jak zabranit vode aby nenatekla do sensoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 tak tenhle problém se ti tet také objevil.... do posavád to fungovalo ale jak je mráz a po zařazení zpátečky se na rádiu Dance zobrazí silueta vozu ale po chvilce se ozve dlouhé pípnutí a displej je bez siluety a parkovačky nic nehlásí. asi diagnostika bude muset nastoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Takže odešlo čidlo pravé cena 1500 + lak každá sranda něco stojí ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 (editace) Také jsem měl potíže s čidly při velké venkovní vlhkosti. Včera jsem na to koukal a zjistil jsem, že tři ze čtyř čidel mají na zadní straně mezeru mezi plastovým obalem a tmelem (nebo co to je), kterou se tam dostává vlhkost (viz foto). Objel jsem všechna čidla po obvodu lepidlem a dnes ráno OK (mlha/vysoká vlhkost - horší než včera, kdy se chyba projevila). Editováno: 16. Září 2014, autor: rkonf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaR Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Chtěl bych se zeptat, zda se dá nějak změnit tón, nebo hlasitost pípání u orig. parkovacího asistenta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Ton změnit myslím nejde, ale hlasitost jo.. Alespoň na radiu Swing a nebo Bolero to šlo.. Jde to najít v nastavení, hlasitosti v radiu, jsou tam myslím 3 úrovně hlasitosti a jde tam nastavit i to, zda se má při zařazení zpátečky vypnout (nebo ztlumit) radio aby to jenom pípalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaR Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Dík za naději, teď mám radio Dance, kouknu na to do manuálu, ale hlavně mně to bude zajímat u nového Rooma koncem října, tam budu mít Swing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.