Publikováno Leden 14, 201312 r Ahoj, potřeboval bych poradit... mám Škoda Roomster 2008 automat, a po zařazení zpátečky se na rádiu Dance zobrazí silueta vozu ale po chvilce se ozve dlouhé pípnutí a displej je bez siluety a parkovačky nic nehlásí. Předem dík za radu (projel jsem všechny témata ale nic jsem neobjevil) Wookie
Leden 15, 201312 r JJ casto se stáva, ze to do cidla dostane voda. Ted si nejsem jisty, ale myslim, ze jde jednotlive odpojit a pritom zbytek funcuje. Podle toho poznas, ktery je vadny a nechas ho vymenit.
Leden 16, 201312 r Taky se mi stava jak hodne prsi že mi asi nekde natece voda a pisti to pořad... Ale pokud se blizim k prekazce tak na radiu ukazuje a pisti porad v kuse.....
Leden 18, 201312 r Taky se mi stava jak hodne prsi že mi asi nekde natece voda a pisti to pořad... Ale pokud se blizim k prekazce tak na radiu ukazuje a pisti porad v kuse..... presne takhe se mi to chova taky, trosk u me to stve. ma nekdo radu jak zabranit vode aby nenatekla do sensoru?
Leden 23, 201411 r tak tenhle problém se ti tet také objevil.... do posavád to fungovalo ale jak je mráz a po zařazení zpátečky se na rádiu Dance zobrazí silueta vozu ale po chvilce se ozve dlouhé pípnutí a displej je bez siluety a parkovačky nic nehlásí. asi diagnostika bude muset nastoupit
Září 16, 201411 r Také jsem měl potíže s čidly při velké venkovní vlhkosti. Včera jsem na to koukal a zjistil jsem, že tři ze čtyř čidel mají na zadní straně mezeru mezi plastovým obalem a tmelem (nebo co to je), kterou se tam dostává vlhkost (viz foto). Objel jsem všechna čidla po obvodu lepidlem a dnes ráno OK (mlha/vysoká vlhkost - horší než včera, kdy se chyba projevila). Upraveno Září 16, 201411 r od rkonf
Září 16, 201411 r Chtěl bych se zeptat, zda se dá nějak změnit tón, nebo hlasitost pípání u orig. parkovacího asistenta?
Září 16, 201411 r Ton změnit myslím nejde, ale hlasitost jo.. Alespoň na radiu Swing a nebo Bolero to šlo.. Jde to najít v nastavení, hlasitosti v radiu, jsou tam myslím 3 úrovně hlasitosti a jde tam nastavit i to, zda se má při zařazení zpátečky vypnout (nebo ztlumit) radio aby to jenom pípalo..
Září 16, 201411 r Dík za naději, teď mám radio Dance, kouknu na to do manuálu, ale hlavně mně to bude zajímat u nového Rooma koncem října, tam budu mít Swing.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.