Publikováno Leden 14, 201312 r Ahojte, muzete mi poskytnou slevu na nakup v autokelly, nejlepe v praze 9? diky... XS 6R0615301 - 2ks - kotouce XS 6Q0698151 - 1ks - desticky N0138492 - 2ks a este par malickosti
Leden 14, 201312 r poradím ti jinou věc. pokud se zaragistruješ do klubu skodahome.cz, dostaneš kartičku a budeš moct neomezeně využívat slev u auto kelly
Leden 15, 201312 r Autor Takze ta sleva stale plati jo? muze mi nekdo kuknut kolik je sleva na te dili co jsem napsal? dikes
Leden 15, 201312 r A co zkusit ověřené internetové obchody? cc-autodily, hanza-autodily, a další. Myslím, že tam bude cena lepší než v Kelly a to o dost :-)
Leden 15, 201312 r nebo se zkus podívat tady: http://www.autodily-sklad.cz/index.php mají tam pěkné ceny
Leden 15, 201312 r Přetiskuji to co je napsáno ve slevách a myslím, že je to dosti jasně napsané. Pokud má někdo ještě další dotaz, tak je zde i email. Členové klubu SKODAHOME.cz po předložení členské karty mohou využívat následných slev ve všech více jak padesáti pobočkách po celé České republice. Stačí když před započetím nákupu nahlásíte firmu SkodaHome.cz a předložíte členskou kartu. Slevy na zbozi jsou až 30% podle typu nebo značky produktu Veškeré slevy jsou zavádějící a při větším odběru se bude jednat o lepsich slevach... Ještě odkazy na web kde najdete kompletní sortiment a dotaz na slevy pomocí Emalu olin@skodahome.cz AutoKelly - WEB AutoKelly - SHOP
Červen 20, 20205 r Ahoj, ta sleva přes členství ve skodahome.cz je v autokelly stále aktuální a nebo je to už passé ? Dík
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.