Ondrero Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Nimbus 2000? To je nejrychlejší model. Vyzkoušej ho Harry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Nimbus 3000 byl lepší... Teď opravdu, jak to tedy mám nastavit aby to bylo dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 tak pardon-imbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Ale notak. Já jsem fanda celé série Takže mě to přišlo dobré 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Je tam imbus. Povolis ho, nastavis jak potrebujes a zase ho zatahnes. Ja to nastavoval tak, ze jsem pod doraz zkousel zavrit kus papiru. Dokud sel vytahnout, je doraz malo vysunuty. Kdyz uz musis s dverma hodne bouchat, je vysunuty moc... (Stejne jsem kontroloval i dorazy ostatnich dveri.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 ostatních dveří??? já ani nezaregistroval, že by na dveřích bylo něco podobného... kde že to má být na těch dveřích??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 (editace) Otevri dvere a podivej se, ne? Na kazdych dverich je jeden doraz... Ale jsou to trochu jine dorazy. Nemaji imbus, ale proste se s nima toci. Maji zavit a zasroubuji/vysroubuji se do/z dveri. Editováno: 17. Březen 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 tak to jsem si nikdy nevšiml, že jsou štelovací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Tak zkus privrit papir, jestli jsou tam vubec k necemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 no taky to hned zítra ráno zkusím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 A nastavit tedy aby nešel papír vyndat, ale ne moc, aby dveře doléhaly na těsnění, jestli jsem to dobře pochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Dnes opakovaně zkoušeno a kufr je pořád zajištěn. Zkusím tedy taky pořešit ty dorazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 já to teď zkusil a normálně odskočí a už nemusím nic mačkat, jen tahem zvednu víko, je to odjištěné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Papir nesmi jit vyndat, to rozhodne. No a pokud je vysroubujes moc, tak budes muset dost trisknout dverma, takze to taky poznas. S tim nedolehani tesneni nevim. Podle me budou dvere vzdy ve spravne pozici, to totiz zajistuje zamek. Ale neco na tom byt muze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 zkusím a uvidím až mi auto dají ze servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Mám OII combi face, písty na zadních dveřích cca 3 měsíce staré, k tomu jsem koupil modré pružiny a automatické otevírání mi fungovalo i na horách při -12 °C... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Vzpery jsi koupil original? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 jo jo, když jsou nové funguje to i takhle v mrazu, za rok už budeš rád, že to půjde kolem nuly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.