Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nimbus 2000? To je nejrychlejší model. Vyzkoušej ho Harry :D

:kol-46:  Nimbus 3000 byl lepší...

Teď opravdu, jak to tedy mám nastavit aby to bylo dobře?

Ale notak. Já jsem fanda celé série :D

Takže mě to přišlo dobré  :kol-47:

Je tam imbus. Povolis ho, nastavis jak potrebujes a zase ho zatahnes. Ja to nastavoval tak, ze jsem pod doraz zkousel zavrit kus papiru. Dokud sel vytahnout, je doraz malo vysunuty. Kdyz uz musis s dverma hodne bouchat, je vysunuty moc... :kol-28: (Stejne jsem kontroloval i dorazy ostatnich dveri.)

:kol-32:  ostatních dveří??? já ani nezaregistroval, že by na dveřích bylo něco podobného... kde že to má být na těch dveřích???

Otevri dvere a podivej se, ne? :D Na kazdych dverich je jeden doraz... :kol-32: Ale jsou to trochu jine dorazy. Nemaji imbus, ale proste se s nima toci. Maji zavit a zasroubuji/vysroubuji se do/z dveri.

Upraveno od LucasCZE

tak to jsem si nikdy nevšiml, že jsou štelovací  :kol-28:

:kol-28: Tak zkus privrit papir, jestli jsou tam vubec k necemu... :kol-46:

no taky to hned zítra ráno zkusím...

A nastavit tedy aby nešel papír vyndat, ale ne moc, aby dveře doléhaly na těsnění, jestli jsem to dobře pochopil...

Dnes opakovaně zkoušeno a kufr je pořád zajištěn. Zkusím tedy taky pořešit ty dorazy :)

já to teď zkusil a normálně odskočí a už nemusím nic mačkat, jen tahem zvednu víko, je to odjištěné

Papir nesmi jit vyndat, to rozhodne. No a pokud je vysroubujes moc, tak budes muset dost trisknout dverma, takze to taky poznas. S tim nedolehani tesneni nevim. Podle me budou dvere vzdy ve spravne pozici, to totiz zajistuje zamek. Ale neco na tom byt muze. :kol-32:

zkusím a uvidím až mi auto dají ze servisu...

Mám OII combi face, písty na zadních dveřích cca 3 měsíce staré, k tomu jsem koupil modré pružiny a automatické otevírání mi fungovalo i na horách při -12 °C... 

Vzpery jsi koupil original?

jo jo, když jsou nové funguje to i takhle v mrazu, za rok už budeš rád, že to půjde kolem nuly...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.