Wyder Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Dej vedet, jestli teda dorazili. Taky bych si to rad poridil, tak jsem zvedavej, jestli budou. Sehnat z druhy ruky se mi to nedari, ale casu dost, treba nebo nekde vyleze... Tyhle budou fungl novy, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falcon9 Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 V 2. 3. 2013 na 17:46, michaelo napsal: samozrejme velkost, stym sa rata to by sa riesilo myslim nejakym laminatovym puzdrom alebo nejako napasovat to by som riesil neskor, ale skor ma zaujima ci bude treba prerabat konektory a ci to pojde nakodovat podla fabie scim by mohli byt problemy... npr octavia 1 viem ze ma ine konektory, a ci by to stacilo len prepinovat... ako maxidot sa da v pohode stale zohnat npr. golf 4, octavia 1 pozeral som aj z F2 ale maxidot na benzin jedine nove a tam je ta cena trosku vyssia a ked pouzivane tak zas len facelift Konektory z budíkov F2 pred fl. pasujú bez problémov - sú také isté ako u f1 - jedinú vec čo musíš nakódovať je imobilizér a mal by si mať aspoň PP aby fungovali normálne. F2 pred fl. sa dajú zohnať používané od 30-40€ (hlavne v CZ) Golf leon octavia maxidot fungujú na iných signáloch a je iná komunikácia. Budíky by mali pasovať z pola/ibizi (ročník f1) ale to treba skontrolovať tam to neviem na 100%. Napasovať ich tam nebude tak problematické ak je človek trocha šikovný a zručný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.