MrChodny Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 taky mám dojebané klapky, konkretne V70 a V71. Na podzim se mi zdálo, že auto málo chladí, ale manuální režim i směřování vzduchu fungovalo normálně. V zimě odmlžování přes klimu fungovalo celkem ok, ale z palubky se zvuky ozývají, takže to teď, jak bude teplo, budu rozdělávat abych to na léto dal dokupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Ja mam treba klimu vypnutou kdyz ji nepotrebuju, kvuli opotrebovani kompresoru,ne abych usetril.. ale koukam, ze je to napsano v prirucce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 3. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 ja jazdim na Econ ... a co sa tyka vraku su to si myslim asi bezne veci co sa jebu v superbe ... a som detailista aspon na take blbosti co je na tom ??? chvilu mi potrva kym dam dokopy veci... a ja som kupil auto ktore nema rok a ani dva co by mohol chciet clovek od 11 rocneho auta ze ??? proste ja take somariny chcem mat v pohode... tiez samozrejme neriesim skrabance na aute ... a zatekanie... no vas by to nestvalo?? ze mate stale mokry kufor koberec rezervu zdvihak a zatuchnuty smrad v kufri ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 3. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Mr chodny ja len cakam aby sa troska viac oteplilo a idem na vec ... a vyberiem tu klapku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Já jsem tedy po koupi nemusel řešit žádné opravy. Rozvody, alternátor a startér nepočítám jako závady ale spíš běžné věci. To co se tady řeší pořád dokola mě nikdy nepotkalo. Ťuk ťuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 (editace) Ha ha ha a komu nesvítí spodní diody na zrcátkách? Editováno: 4. Březen 2013, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 (editace) No to nesvítí mě, ale přestali mi svítit po 4,5 roku co mám supa. Tak se hoď do klidu. Asi jsi nepochopil jak jsem to myslel. Jsou tady lidi, co si koupí supa a pořád něco řeší. (klimatizaci, brzdy, elektriku, převodovku a jiné věci) Editováno: 4. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 (editace) Asi jsi nepochopil jak jsem to myslel já. To byla prdel. To jsi takovej urážlivka furt? Hned na první našlápnutí (Ti ještě dokonce poradím urážlivko: Cca 10cm od komfortky šedomodré kabely studený spoj pěti kabelů, dva znich vedou do zrcátek) Editováno: 4. Březen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Urážlivej nejsem ale máš pravdu, že startuju na první našlápnutí. Dělám dnes administrativu do práce a jsem už dost nasranej z dnešní byrokracie našich úřadů a institucí. Tak se mi nediv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 4. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Sup auto som mal na diagnostike ked som ho kupil a zavdy sa zacali ukazovat po mesiaci a pol.. tak stym nespravim nic... len to musim dat do kopy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy696 Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Mrkni sem: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?p=2281713#p2281713 Zdravim chlapi. Nemate niekto nahodou ulozeny ten navod, pretoze ta tema uz neexistuje a nechcel by som sa do toho pustat bez navodu? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 15. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 ja som postupoval podla tohto navodu ... motorcek mi odisiel uplne uz tuka ako zbesnety .. takze uz som objednal novy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy696 Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 ja som postupoval podla tohto navodu ... motorcek mi odisiel uplne uz tuka ako zbesnety .. takze uz som objednal novy .. A nemas ho nahodou ulozeny? bol by som ti velmi povdacny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 15. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 nie nemam bohuzial.. ale poviem ti je to zbytocne ... kup novy motorcek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy696 Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Velmi si ma nepotesil Zatial motorcek ako tak funguje, len niekedy climatronic nevie v ktorej je polohe. skusim sa s tim pohrat, ked to nepomoze tak vymenim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 16. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 ktory motorcek ti blbne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 17. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 (editace) Chlapci tak vcera som vymenil motorcek... a na diagnostike sa neda vymazat chyba ... vypisuje mi chybu ktora sa neda odstranit cislo chyby je 04F7 poradte .. a stale mi vybija poistku c 5 (10 A) ale to bude asi kvoli motorceku... Uz si neviem rady... dik Edit:vratil som stary motorcek a na climatronicu som vymazal chybu dal som tam novy motorcek a uz to bolo na climatronicu OK ( 444) Editováno: 17. Květen 2013, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 17. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Chlapci zabudol som,vsimol som si ze niekedy tazko definovat ako casto mozno kazde 30 otocenie klucika do prvej polohy sa na sekundu spustia v predu ventilatory... (ked sa mi vypali poistka č 5- tiez sa spustia sa v predu ventilatory a ostanu ist+vypise hlasku na maxiku olejnicku+vypise zavadu svetiel ... )nemoze to mat nieco spolocne ? Mam zmenene podsvietenie na aute moze to mat nieco s tym spolocne ? vsetko funguje svieti ... takze v tom by som problem nevidel... dnes mi vypalilo poistku uz 2x a opytam sa este nema tam byt nahodou vacsia poistka? ma tam byt 10A poistka alebo vacsia? Dakujem chlapci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Mám pocit, že se mi při otočení klíčku na kontrolky, normálně větráky rozběhnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 17. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 ale ja myslim tie ktore chladia ked je motor prehriaty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 18. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Tomy 696 po dlho hladani na nete som nasiel ... http://forum.vw-passat.pl/threads/74130-Klimatronik-naprawa-silnika-klapy-regulacji-temperatury-blad-4F7-silownik-V68 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 18. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Tak dnes som sa opat v tom hrabal... ide ma porazit motorcek (novy cina) stale sa toci .... zistil som ze sa toci este jeden motorcek ktory je pred motorcekom s cervenym tiahlom cize pred 4F7... chyba 4F7 sa neda vymazat ... uz som zufaly,,,, zistil som ze preco mi preraza poistku ... takze pravde podobne je opat niekede skrat pod sedackou zajtra idem opat rozobrat kablovacku a napravit kable len co s tymi motorcekmi to neviem ... asi kupim pol litra benzinu polejem auto a zapalim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 V klidu, někdy jsou prostě závady, které se blbě hledají, v elektrice je to kór pravda. Časem najdeš chybu a pak si řekneš, že to byla píčovinka. Ty větráky běžet nemají. Určitě idělej toto: odpoj ventilátor klimatizace u konektoru. Je to pod plastem u servo nádobky na olej. Ten plast normálně odcvakni, je to černý konektor, od něho vedou docela tlustý kable (červený a černý) do ventilátoru. Zkus, co to dělá pak... Ventilátor klimošky často odchází a může být třeba i ve zkratu. V žádném případě tam nedávej silnější pojistku nebo neklemuj (mohl bys to zapálit)!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Našel jsem Ti jedno foto, kde je patrné, kde ten konektor je. Je přicvaknutý na tom černém plastu, který mám zrovna venku (dával jsem si na něj relé DRL) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy696 Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Tomy 696 po dlho hladani na nete som nasiel ... http://forum.vw-passat.pl/threads/74130-Klimatronik-naprawa-silnika-klapy-regulacji-temperatury-blad-4F7-silownik-V68 Velmi pekne ti dakujem. dufam ze pomoze:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.