stany Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Jakou smes pouzivate a jste s ni spokojeni? Ja se Sheronem moc ne,hodne me to primrza na ute,i kdyz nebyl redeny.. tady jsem nasel mensi test: http://www.blesk.cz/galerie/radce-auto/266021/?foto=7 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 niečo málo tu.. od príspevku #438 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Používám Cinol do -80°C a zatím žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 GLACIDET -80, ale ředím ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Já používám od Velvany Glacidet -40 °C. No, žádný technický problém s ním není, nezamrzá za jízdy jako ty do -20 °C... ale... ten smrad je neuvěřitelný. Jako bych si čelní sklo zalil slivovicí. To se mi stává snad u každé kapaliny do minus 40 °C. Jen čekám, kdy ostříknu sklo a zastaví mě nějaká hlídka... to když pak nenadejchám, tak půjdu rovnou na krev, protože tomu neuvěří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 To už se mi stalo,nasříkal jsem na okna a po 50m mě zastavili a nadýchal jsem 0,009,a že jsem pil,já říkám,že když jezdím nepiju,tak jsme šly na krev.Po měsíci mi poslali dopis,že v krvi nic,ale zkušenost dost blbá,dívali se na mě jeko bych měl 5piv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 30. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2013 To už se mi stalo,nasříkal jsem na okna a po 50m mě zastavili a nadýchal jsem 0,009,a že jsem pil,já říkám,že když jezdím nepiju,tak jsme šly na krev.Po měsíci mi poslali dopis,že v krvi nic,ale zkušenost dost blbá,dívali se na mě jeko bych měl 5piv. ..tak to potesi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Chlapi, klííííd!! Jaro je tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 no dnes možná, ale ještě není všem dnům konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.