Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

niečo málo tu..

od príspevku #438

Používám Cinol do -80°C a zatím žádný problém.

GLACIDET -80, ale ředím ho.

Já používám od Velvany Glacidet -40 °C. No, žádný technický problém s ním není, nezamrzá za jízdy jako ty do -20 °C... ale... ten smrad je neuvěřitelný. Jako bych si čelní sklo zalil slivovicí. To se mi stává snad u každé kapaliny do minus 40 °C. Jen čekám, kdy ostříknu sklo a zastaví mě nějaká hlídka... to když pak nenadejchám, tak půjdu rovnou na krev, protože tomu neuvěří. :D

To už se mi stalo,nasříkal jsem na okna a po 50m mě zastavili a nadýchal jsem 0,009,a že jsem pil,já říkám,že když jezdím nepiju,tak jsme šly na krev.Po měsíci mi poslali dopis,že v krvi nic,ale zkušenost dost blbá,dívali se na mě jeko bych měl 5piv.

• Autor

To už se mi stalo,nasříkal jsem na okna a po 50m mě zastavili a nadýchal jsem 0,009,a že jsem pil,já říkám,že když jezdím nepiju,tak jsme šly na krev.Po měsíci mi poslali dopis,že v krvi nic,ale zkušenost dost blbá,dívali se na mě jeko bych měl 5piv.

..tak to potesi..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.