Publikováno Leden 29, 201312 r Jakou smes pouzivate a jste s ni spokojeni? Ja se Sheronem moc ne,hodne me to primrza na ute,i kdyz nebyl redeny.. tady jsem nasel mensi test: http://www.blesk.cz/galerie/radce-auto/266021/?foto=7 ...
Leden 30, 201312 r Já používám od Velvany Glacidet -40 °C. No, žádný technický problém s ním není, nezamrzá za jízdy jako ty do -20 °C... ale... ten smrad je neuvěřitelný. Jako bych si čelní sklo zalil slivovicí. To se mi stává snad u každé kapaliny do minus 40 °C. Jen čekám, kdy ostříknu sklo a zastaví mě nějaká hlídka... to když pak nenadejchám, tak půjdu rovnou na krev, protože tomu neuvěří.
Leden 30, 201312 r To už se mi stalo,nasříkal jsem na okna a po 50m mě zastavili a nadýchal jsem 0,009,a že jsem pil,já říkám,že když jezdím nepiju,tak jsme šly na krev.Po měsíci mi poslali dopis,že v krvi nic,ale zkušenost dost blbá,dívali se na mě jeko bych měl 5piv.
Leden 30, 201312 r Autor To už se mi stalo,nasříkal jsem na okna a po 50m mě zastavili a nadýchal jsem 0,009,a že jsem pil,já říkám,že když jezdím nepiju,tak jsme šly na krev.Po měsíci mi poslali dopis,že v krvi nic,ale zkušenost dost blbá,dívali se na mě jeko bych měl 5piv. ..tak to potesi..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.