w23 Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Ahojte všem, potřeboval bych radu ohledně cukání motoru při volnoběhu a i při plynulé jízdě na 1, 2, 3 na dalších rychlostech už to není tak zřetelné. Občas se mi stalo že při plynulé jízdě přestal reagovat plyn a po nějaké kratší době se opět chytil. Předem Vám děkuji za odpovědi W23. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Co píše diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w23 Vloženo 2. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Ahoj, byl jsem na výměně oleje a nechal to napojit, ale diagnostika nehlásí žádnou poruchu motoru. Servisák mi říkal, že může být špinavá klapka nebo prasklý sání. Byla by možnost to udělat svépomoci? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.