pran22 Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Zdravim mam fabie 1 rok 2000 a nemam podsviceny popelní dle prodejce je to tim že nemam kuřacky paket proste tam neni zapojena žadna žarovka vede tam pouze kabel ma s tim někdo skušenost s dodělanim nebo kde to koupit objimku s žarovkou a napojit děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Ano, konektor by měl být schovaný pod kobercem vedle ručky a žárovku s objímkou koupíš třeba tady: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/357919243d-zarovka-popelniku-oe-8069.html a nebo přímo ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pran22 Vloženo 1. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 děkuji v pondeli zajedu do škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Tu objímku se žárovkou koupíš běžně v dobré mototechně škoda. Taky vrakoviště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 (editace) Do toho vyznaceneho ma ist to svetlo??? Editováno: 6. Únor 2013, autor: medo81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Ano přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 ja tam nemam ziadny kabel odkial ho mam viest??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 ten kabel tam je, přilepený pod kobercem, na řidičově straně z boku sředového tunelu. jdi po vedení od spínače ruční brzdy a dostaneš se k němu. Jo a samožřejmě, bez sundání toho plastového středového tunelu se k tomu nesotaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 ten kabel tam je, přilepený pod kobercem, na řidičově straně z boku sředového tunelu. jdi po vedení od spínače ruční brzdy a dostaneš se k němu. Jo a samožřejmě, bez sundání toho plastového středového tunelu se k tomu nesotaneš. tie plasty som dal samozrejme dolu ale ci tam bol koberec to si uz nepamatam musim pozriet este raz cez vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Pohledej tu v tématech, někde je i fotka, je to možná v i v tématu o osvětlení zapalovače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Středový tunel jsem sundal, ale kabel na osvětlení popelníku tam žádný nebyl. Byl tam jenom svazek k zapalovači a k ruční brzdě. Mám Clasic a pochybuju, že by tam Škodovka z výroby tahala kabel? Nebo se pletu, i když kabeláž na mlhovky jsem z výroby měl taky, u Škody nikdo neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Jak jej tam nemáš tak není,musíš jej natáhnout. Škodovka to dost pytlíkovala tu elektroinstalaci,protože některé clasic fabky ji mají a některé ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 třeba já jsem to v classicu 2000 měl.. jinak to prostě natáhni z osvětlení zapalovače ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.