jarifelda Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Ahojte, prosim Vas, mam feliciu 1.9 D ´96 rv a na palubovke mi ihned po otoceni klucika zacne svietit prva kontrolka od vrchu- zelena - kontrolka vystraznych svetiel. V jednom kuse svieti. Ked zapnem smerovky alebo vystrazne, blikaju len sipky - kontrolky po stranach ta hlavna kontrolka s trojuholnikom stale svieti. Zateka mi aj do poistkovej skrinky (v pondelok to idem robit - vymenit okno spolu s gumou a dat to do poriadku), vcera som to ale aj tak pekne s fenom - horucim vzduchom vysusil - popozeral precistil poistky relatka ale stale mi to svieti. Vieti mi niekto poradit kde by mohla byt zavada? A este jedna vec. Taktiez mi este blbne nejak elektrika a to vzdy ked zapnem napr. stierace alebo, zatrubim, alebo bliknem dialkovymi v tom momente mi slabucko blikne stropne svetlo. Niekedy sa mi stava ze ta stopna lampa slabucko svieti stale... Vtedy ju musim vypinat uplne. Nejaka dobra rada? Velmi pekne dakujem za pomoc. Jari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 a když jsi to vysušoval tím fénem, měl jsi tu pojistkovku úplně venku a rozebranou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarifelda Vloženo 7. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 ahoj , nemal som ju vonku ... zostala vnutri na pantikoch a tak som ju susil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Fénem ji jen tak nevysušíš na rychlo. Vytáhni ji a dej do zítřka domů na radiátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Dá se úplně rozebrat Bude tam vode dole na tišťáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 přesně tak, na toto jsem narážel, odpojit od konektorů, nafotit pokud by jsi si nepamatoval jak byli pojistky a relátka, vyjmout je, opatrně rozebrat, pročistit a vysušit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.