Přejít na obsah

Kontrolka vystraznych svetiel stale svieti

jarifelda

Doporučené příspěvky

Ahojte,

prosim Vas, mam feliciu 1.9 D ´96 rv a na palubovke mi ihned po otoceni klucika zacne svietit prva kontrolka od vrchu- zelena - kontrolka vystraznych svetiel. V jednom kuse svieti. Ked zapnem smerovky alebo vystrazne, blikaju len sipky - kontrolky po stranach ta hlavna kontrolka s trojuholnikom stale svieti.

Zateka mi aj do poistkovej skrinky (v pondelok to idem robit - vymenit okno spolu s gumou a dat to do poriadku), vcera som to ale aj tak pekne s fenom - horucim vzduchom vysusil - popozeral precistil poistky relatka ale stale mi to svieti. Vieti mi niekto poradit kde by mohla byt zavada? :kol-32:

A este jedna vec. Taktiez mi este blbne nejak elektrika a to vzdy ked zapnem napr. stierace alebo, zatrubim, alebo bliknem dialkovymi v tom momente mi slabucko blikne stropne svetlo. Niekedy sa mi stava ze ta stopna lampa slabucko svieti stale... Vtedy ju musim vypinat uplne. Nejaka dobra rada?

Velmi pekne dakujem za pomoc. :kol-47:

Jari :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...