mrazikxr Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Zdravim vsechny. Mam takovy orisek . Mam OII 2005 1,9tdi a pri zpomaleni pri jizde do kopce a pak znovu zrychleni tak auto zacne cele vibrovat a ikdyz prudce zabrzdim,tak vibruje volant. Kotouce jsou nove a nechal jsem je zmerit a nehazi... Kdyz vemu diru levym kolem,tak to mlati, ale vse je na podvozku OK, zkontrolovano v servise. Tam mi rekli,ze nevedi com to je,leda silent blok na prevodovce,ale to se mi nezda. Me napadlo, ze driv u feldy to delalo neco podobneho,ale uz si to presne nepamatuju, tam to bylo tim(autorizovany servis na to neprisel), ze byl povoleny tlumic. Tak premyslim,zda to muze byt tim nebo ne. Asi bych ho dotahnul doma,ale moc nevim jak Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Neříkám že to je tohle, ale už jsem viděl, že podobně se chovají sportovní silenbloky na nápravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 9. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Jetsli jsem dobre pochopil, tak sportovni tam urcite nikdo nedaval,jedine ze by je tam dal nekdo neumyslne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Myslím jako plné ty puky, děla to docela mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Kdyz vemu diru levym kolem,tak to mlati, ale vse je na podvozku OK, zkontrolovano v servise. videl by som to na toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0199231j-zadni-ulozeni-ramene-silentblok-levy-octavia-2-superb-2.html neviem ako ti to kontrolovali,ale vôla v tomto uložení sa najlepšie zisťuje na plošinovom zdviháku alebo montážnej jame,nakoľko ak sa to skúša na klasickom zdviháku v servise,tak vtedy sa ramena zvesia a vôla čo je v tom uložení sa vymedzí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 13. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Mozna je fakt, ze to vibrovani zacalo chvili po tom, co tam menili silentbloky napravy zadni. To me napadlo jeste ted. Jenze ted nevim, zda jim to tam mam dat zpet,jako reklamaci,nebo to dat jinam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 29. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 videl by som to na toto: http://www.skoda-dil...2-superb-2.html neviem ako ti to kontrolovali,ale vôla v tomto uložení sa najlepšie zisťuje na plošinovom zdviháku alebo montážnej jame,nakoľko ak sa to skúša na klasickom zdviháku v servise,tak vtedy sa ramena zvesia a vôla čo je v tom uložení sa vymedzí... Tak teda nevim co mam ted delat,kdyz tam jsou tyhle novy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škoda Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Podivné vibrování. Dělá to mezi 70-90km/h auto začne vibrovat je to jako bych jel po zvlněné vozovce. Po zvýšení rychlosti nad 90km/h to ustane. Měl jsem podezření na vyvážení kol, a taky na brzdy. Vše negativní. Prosím o radu. Octavia 2 1,9 TDI 77kw rv.2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Není to 4x4? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škoda Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 pak si myslím, že to musí být nějakej čep, gumový lůžko nebo tak něco.... (kterýkoliv) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JíraP Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 Nevím jestli už máš vyřešeno? Já měl to samé, ale od 90 do 115. Nechal jsem vyvážit kola nic, změřit tlumiče ty byly dobrý, geometrii taky dobrý. Nakonec jsem přehodil zadní kola dopředu a zatím je vše O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 18. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 Kde mam hledat problem, kdyz nad 120km zacne auto lehce vybrovat? S kvaltem a ibez.... Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 Začni tím, že si půjčíš cizí 4 kola s pneu a projedeš to, abys vyloučil špatné pneu. Taky jsem měl zánovní pneu, a auto vibrovalo, v Německu pneu hodili do takového skeneru / rentgenu a ukázali mi, jak mám zborcený kord, dílem z výroby, dílem z přejíždění obrubníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 Bych nechal převážit pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 (editace) Jednou mi to dělal i led, zmrzlý sníh v disku zevnitř, do 90km/h OK, ale na dálnici to byla slušná zbíječka. Ovšem teď se trochu oteplilo, takže tím to asi nebude, jestli to dělá i v posledních dnech. Začal bych převážením kol, stačí když upadne závaží a je to. Editováno: 18. Prosinec 2012, autor: HTP 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smallpuck Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Zdravim, za jízdy se občas ozývají vibrace z přední části vozu podobné jako kdyby jsem jel po bílém pruhu na krajnici neli stejné. Vypozoroval jsem, že je to jen občas při jízdě vždy rovně a většinou ze studeným motorem, ale už to bylo i za tepla. Jakmile pohnu volentam do leve nebo prava tak to hned přestane. Ještě dodám, že to je kolem rachlosti asi 90km +/-, ale není pravidlem. Stane se to tak jednou na 100km trase. Co to může být???? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smallpuck Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Ještě bych dodal, že jakmile to začne vibrovat nebo spíše vrčet jak vrtačka, tak dokud budu držrt přímí směr, tak to bude stále stejné a jakmile lehce zatočím byť na levo nebo napravo, tak to hned přestane. Je to fakt docela hukaot, jak jsem psal přirovnal bych to k jízdě po bílém pruhu u krajnice nebo středové čáry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Ahoj, mozna to dela odchazejici lozisko, ale takhle na dalku tezko poradit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smallpuck Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 (editace) Nevím, ale spíš si myslím, že to ložisko není. Odcházející ložisko se projevuje při zatočení a né v přímém směru jízdy. Jestli to nebude nějaký plast nebo kryt? Nebo v brzdách? Fakt nevim. Editováno: 6. Únor 2013, autor: Smallpuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 a mas utazeny kola? naboj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smallpuck Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Kola i náboj jsou dotaženy, ještě mě napadlo, jestli by to nemohlo být servořízením? Že to dělá jenom když je volant v rovině a jakmile zatočím jen trochu na jakoukoli stranu, tak to přestane. Jestli nenítřeba málo oleje v servu. Nevíte, kde je nádobka? U O1 byla nalevo a tady jí nemůžu najít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 ani ju nenájdeš...OII má elektromechanické servoriadenie...žiadny hydraulický olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smallpuck Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 jj už jsem si to zjistil ale čím je to divný vrčení fakt nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smallpuck Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Tak zvuk je už častěji slyšet a je to zřejmě ložisko. Řve to při přímé jízdě a doprava, jakmile lehce pohnu do leva přestane to. Nemá to vliv na plyn ani kvalt, dělá to i bez kvaltu. Nevíte někdo jestli bych zvládl ten náboj s ložiskem vyměnit sám? KOukal jsem v příručce, že by to nemuselo být nic těžkýho. Ložiska jsem si vždy měnil, ale u O2 na předním kole ještě ne. Nemáte někdo stouto výměnou zkušenost??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.