Biest Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Zdravím Vás, mám taký menší problém, resp. dva problémy. Mám fábiu II RS, najazdené cca 4300 km a pri velmi pomalej jazde (do 5 km) a úplnom, resp. skoro úplnom vytočení volantu do jednej alebo druhej strany sa ozýva od predných kolies také šuchanie (ako keby platničky šuchali o kotuc alebo podobne) . Pri jazde rovno alebo pri miernom zatoceni to nerobi. V servise mi tvrdili, ze je to v dosledku hrdzy na kotucoch a preto to tak pocut. Vsetky kotuce aj s platnickami mi vsak cele vymenili (z ineho dovodu) ale robi to stale. Nemate nietko s niecim takym skusenost? Druhý problém je pomerne silne vrzganie od zadnej nápravy pri prechode vacsou nerovnostou alebo cez retarder. Pri prejazde cez mensiu nerovnost to nepocut. v servise mi povedali, ze nic nenasli a vyhovorili sa, ze fabia RS je tvrdsia a mozu sa taketo zvuky prenasat do interieru. Podla mna je to vsak blbost a nieco musi byt zle, ked sa vyskytuje takyto problem. Denne jazdim v praci na 7 skodovkach (fabie I a II, octavia, superb, roomster) a tam to vobec nerobi. Takze to normalne nemoze byt... Dakujem za prispevky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 To šuštanie potvedzujem aj ja na Roomstri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Mám fábiu II RS, najazdené cca 4300 km čo tak skúsiť to reklamovať?? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biest Vloženo 8. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 čo tak skúsiť to reklamovať?? .. sak som pisal, ze som skusal. poslali ma do pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Tak je to asi vpohodě. Pust si vic nahlas radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 To jejich omlouvání všeho "jako běžný projev" mne točí.Chroupe mi v tom taky a asi to bude fakt "normální".Jenže ani pošahané fáčko to nedělalo. A vzhledem k tomu že jsem z bezradnosti kontaktoval týpka blíž k MB a ten mi řekl "moc to prožíváte" tak už nemám slov. Připadám si jak somrák a ne klient.... A C H J O ! ! ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Mojmu Tatovi to na služobnej fabii II po facee robi tiež ale len pri prudšej zmene otočenia volantu ako keby sa koleso o nejaký kus plastu škrelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caco Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Mne to na roomstri robilo tiez pri vytoceni kolies, ale zistil som ze ked prezujem gumy, vtedy na zimne tak to prestalo, dal som letne, boli este origo od vyroby, tak zas to tak suchalo. Teraz mam uz nove letne, lebo stare dosluzili a uz to nerobi. Pritom rozmer je presne ten isty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Mi to dělá pořád, i na zimních... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biest Vloženo 2. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Chlapi skusal som jeden jednoduchy experiment. Poriadne to wapkou vystriekat (myslim tym poriadne - vytocit kolesa a zvnutornej strany) a suchanie zmizlo. Je to pravdepodobne usadenou spinou v niektorych castiach a preto pocut predmetne suchanie. Dlho to nerobilo (bolo trochu krajsie pocasie a relativne suche cesty) ale akonahle teraz velmi zasnezilo tak to zacalo robit znova. Isiel som na dlhsiu trasu kedy sa auto dost zaserinkalo (cesty boli dost spinave zasolene mokre sak to poznate ). Hned vecer som si suchanie opat vsimol. Takze skuste to poriadne umyt a uvidite sami. Ak to neprestane, treba hladat inu pricinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Při pomalé jízdě a vytočení volantu do prava jde slyšet někde z přední nápravy takové vrzání,jako kdyby guma o gumu.Na co se prosím zaměřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 (editace) Vrzání vzníká nejpravděpodobněji buď u gum stabilizáční tyče a nebo horní uložení tlumičů. V prvním případě zvednout celý předek, odšroubovat kosti a zahýbat se stabilizátorem. A druhá možnost zvednout předek, chytit za pružinu a pořádně s ní zahýbat, a uvidíš co vrže. Editováno: 28. Březen 2016, autor: Terenius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.