Hajmen Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Hoj, blbne mi osvit v kufru, když jedu po špatné silnici.....bliká mi osvětlení kufru a je to jako bych ujížděl před bouřkou přišponoval jsem to táhélko mezi klikou a zámkem a vyměnil pružinku......je klid, ale otevírání kufru jde ztuha (je třeba vynaložit "víc" síly na kliku) mě to nevadí, ale mladá s dlouhými nehty to otevírá velice složitě! chtěl bych se zeptat, jestli by to šlo nějak přetunit na mikrospínač, jako je to ve Fabii + asi odskok nechci žádné automatické otevírání kufru jen stisknout mikrospínač v klice a rukou otevřít 5. dveře mám pocit, že v Tource to je, ale nemám možnost vykoušet/ověřit mám Octavii_combi - 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajmen Vloženo 15. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 nikoho to nikdy nezajímalo?? napadlo mě to udělat přes nějaký elektromagnet (kdysi jsem to měl ve Favoritu - zavařený kufr) stiskl bych tlačítko na klice a elektromagnet by "zatáhl" za táhlo zámku. Ale jak do toho zakomponovat centrál?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Centrál nijak, ten nechat zámek jen odemknout a zamknout. Teda, jestli jsem Tě dobře pochopil. Jinak se zkus podívat jak to mají řešené zrovna ty Fábie. Není možné aby na vrakáči něco nebylo a podle toho to okoukat. A pak, nevím jestli za táhlo má zatahovat elektromagnet, já bych šel asi cestou nějakého motorku. Třeba stejného co zamyká/odemyká 5. dveře. Anebo co byly ve Feldách v centrálech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.