Červenec 19, 200817 r aaaa, prdli mi GPS do sluzobaku. a nemam prepinac sukromne/sluzobne. kazde nastartovanie a zhasnutie motora generuje jazdu do knihy jazd...
Červenec 19, 200817 r Tak to máš po žížalkách. už nebude žádné na služební cestě . Je mi líto Malťase. Pár hodin před odjezdem, to by moje drahá polovička asi nerozdýchala
Červenec 20, 200817 r urcite uz dycha. ved ma sama vodicak. vie co je dnes na cestach za premavku. akurat, ze ked drcne Malta, tak je to nezodpovednost. keby drcla ona, tak je to nepriazen osudu. ale aj tak mame stale tie zenske radi, vsak ? P.S.: pani Maltova, toto prosim necitajte. tomu rozumieme, len my - muzi.
Červenec 20, 200817 r Autor Lubošku, píšeš mi jak z duše Monty, nee, psal jsem že jsem jel sám s neteří
Červenec 20, 200817 r Autor chlapi věříte na osud? Chcete něco slyšet? Představte si, že ti Bruntáláci co měli jet s námi, taky neodjeli. Dnes jim píši jestli jsou u těch Petkovovů a oni píší, že jsou ve špitále v Opavě . Luboš v práci v pátek (ano slyšíte dobře v ten SMOLNÝ pátek) svařoval a vlítla mu do oka střepina. Tak mu ji vytahovali, ale nějak blbě, páč dnes museli do špitálu to výtáhnout znovu. Chlap tři dny nespal a má mít ještě 3 dny oko v klidu. to byl prostě smolný pátek
Červenec 20, 200817 r Autor urcite uz dycha. ved ma sama vodicak. vie co je dnes na cestach za premavku. akurat, ze ked drcne Malta, tak je to nezodpovednost. keby drcla ona, tak je to nepriazen osudu. ale aj tak mame stale tie zenske radi, vsak ? P.S.: pani Maltova, toto prosim necitajte. tomu rozumieme, len my - muzi. skoro si říkám, či si u nás neposlouchal s uchem na dveřích
Červenec 20, 200817 r netreba ucho na dvere...stare Estebacke stenice este funguju...hehehehehe ale vazne, pytal som sa mudrych a dobrych ludi a vraveli mi, ze ked uz vam niekto zabranil v odjazde, mozno to bola nejaka dobra sila, ktora vas vsetkych chcela ochranit na tej ceste od niecoho ovela horsieho ako bol naraznik. ver, alebo never.
Červenec 20, 200817 r Autor Colins, něco na tom bude, věřím tomu, že to tak asi mělo být, ikdyž se mi to ku...vsky prodražilo , ale co už, jsme živí a zdraví a to je to hlavní
Červenec 21, 200817 r maltik ma asi vela starosti so zachranou dovolenky ja pevne verim, ze to bolo naozaj len znamenie aby sa vyhol niecomu na ceste a teraz sa to podari bude prijemna dovolena
Červenec 21, 200817 r neviete nikto, aku velkost ma torx na odsrobovanie sedacky ? chcem vybrat von mokry koberec a potrebujem k tomu tu "hviezdicku". akurvat neviem velkost a nechcem v predajni skusat jeden za druhym... a tiez neviem hladat na fore...
Červenec 21, 200817 r neviete nikto, aku velkost ma torx na odsrobovanie sedacky ?chcem vybrat von mokry koberec a potrebujem k tomu tu "hviezdicku". akurvat neviem velkost a nechcem v predajni skusat jeden za druhym... a tiez neviem hladat na fore... mam pocit ze to je 10 ale isto to neviem, mozem ti to pozriet ale az v stredu sa k nemu dostanem, tiez som ho kupoval inak ked si k tomu prilozis 8 imbus tak by mali priblizne sedet, som cital, ze aj s tym sa to da povolit, tak to vyskusaj na sedacke a v obchode uz len prirovnas inak, kadial ti zateka? lebo ja mam pod nohami strasne mokro, vcera som to zistil a cez dovcu to budem hladat a susit, kua
Červenec 21, 200817 r Autor jo, dnes jsem pendloval, mezi servisem, vrakálem a známým co prodává autodíly. Ráno mi volali ze Škodovky, jestli si teda přijedu pro ten seznam dílů z ETKY. Ptám se za kolik toho je? Odpověď 38 774,48 Kč s DPH !!!! :o Tak říkám můžete mi to poslat mailem, takže že prý jo. Mezitím šrotuju co s tím páč práca a su někde na 50t Kč plus!! Napadl mě Sebo, nebral mi telefon, dívám se na fóru, kdy byl naposled a vidím asi bude na dovči. Zkouším psát mail pro jistotu. Pak zkouším ze zoufalství Colinse a Montyho, ale pak volám do Škodovky, že si pro seznam dojedu (pánbůh zaplať, že má polovic aspoň tu Feldu , bez ní bych byl vyřízený) a volal jsem známému co od něj občas beru nějaké autodíly na Feldu, nebo i zad.tlumiče na Fábku ... má dobré ceny a že prý by to bylo také zítra. Bohužel kluci, děkuji vám tímto za tipy, ale mě naneštěstí ke všemu tlačí čas, potřebuji a pevně v to doufám, že mi to do pátku udělají ... jak ne, jsem mrtvý muž . Takže jsem vyzvedl třístránkový seznam (pro ilustraci přikládám) a jel ke známému, pak na vrakáč. Na vrakáči pouze přední kapota a vrchní spojovací díl (drží na něm světla), ale i tak úspora 5800,- (ceny jsou zelenou barvou). Zbytek bude u známého (modrá barva), bohužel tam nemám ceny pro ty lacinější díly, ale budou i ty od něj. Červenou barvou jsou Škoda ceny s DPH. Odpočítal jsem tam přední sklo, měněno na pojišťovnu (pojištěno při povinném ručení) a prasklou přední mlhovku, psal jsem vám to už, když jsem měl tu rekordní spotřebu, že mi tu radost pokazila prasklé sklo na mlhovce, takže na ní prdím takže když to shrnu, mé dnešní snažení přineslo úsporu 16414,- a to tam ještě přibude úspora za ty drobné díly
Červenec 21, 200817 r pekne malticka, len sa nedaj natiahnut od skodovky, ja som tam bol dnes kupovat nejake konektory a par drobnosti, objednavka na 1031 s DPH to su 4 konektory do dveri (bez PINov) 2 drziaky na konektory do B stlpku 2 manzety na kable (orechodka vo dverach) 2 ochranny kryt na kable 10 prichytiek tapaciru kusky plastu a liter v pytli
Červenec 21, 200817 r Hoši jak jsem boural s tou půjčenou fábkou, tak oprava té audiny stála 324 tis kč
Červenec 21, 200817 r ty vole, ved ma pokruteny jeden plech, chlapik si dal zrejme domontovat druhy motor dufam, ze to ide s poistovne Upraveno Červenec 21, 200817 r od robko
Červenec 22, 200817 r mam pocit ze to je 10 ale isto to neviem, mozem ti to pozriet ale az v stredu sa k nemu dostanem, tiez som ho kupovalinak ked si k tomu prilozis 8 imbus tak by mali priblizne sedet, som cital, ze aj s tym sa to da povolit, tak to vyskusaj na sedacke a v obchode uz len prirovnas inak, kadial ti zateka? lebo ja mam pod nohami strasne mokro, vcera som to zistil a cez dovcu to budem hladat a susit, kua aaaach, keby som vedel kadial to zateka. pod nohami vodica je mokro, ale aj za nim u spolujazdca. ale tam som zatmelil zadne dvere. komplet dookola. pod tie pedale tecie cez upchate diery v nosniku, alebo cez upchate odtoky pod stieracmi... pozri tuto temu Lukynoo a brunoos to tam dobre opisali a odfotili. vode zmar !! http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;hl=zatekanie Upraveno Červenec 22, 200817 r od colins
Červenec 22, 200817 r Autor ... tak nevím, mám pocit že se letos proti mně všichni zpykli . Dnes jsem odvezl do servisu díly, s tím že mi omylem nedodali jedno světlo a že je tam dodám zítra. Servisák, říká, zítra nemusíte, zítra tady nikdo není, nepůjde nám elektrika . Takže na 90% auto v pátek nebude . Takže jdu zítra do práce a jestli polovičce neumožní jít na tři dny do práce a pak si dovču o ty tři dny prodloužit, tak to můžeme definitivně letos odpískat.
Červenec 22, 200817 r dufajme, ze si si vybral smolu na 100 rokov dopredu a od teraz to bude zase vsetko O.K.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.