Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Koupil jsem auto z bazaru s pokovením a žádné povolení k tomu nebylo....

Předpokládám, že firma která to provádí, musí mít povolení a snad tedy budou trochu ohleduplnější při kontrole /na STK to proběhlo v pohodě/

Tak záleží na tom,jak se k tomu postaví technici při kontrole,označení oken a kartička s homologací jsou nařízené identifikátory.Když je bude technik požadovat,ukázat je musíš.Prostě záleží na benevolenci při kontrole.

Vloženo
Koupil jsem auto z bazaru s pokovením a žádné povolení k tomu nebylo....

Předpokládám, že firma která to provádí, musí mít povolení a snad tedy budou trochu ohleduplnější při kontrole /na STK to proběhlo v pohodě/

Atest musí být minimálně na skle.

• o 5 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Kde jste si nechali dělat skla v Olomouci, čtu tady Rogera, na kolik, že tě to vyšlo? Pak Trieste pobočka, kolik? Sklatony jestli jste si tam někdo nechali dělat, kolik? A jak jsou ochotní, jestli nebudou mekat, jako u toho Rogera, protože mám skla tónovaný z výroby ... :) Popřípadě nějakýho soukromníka, protože garáž mám a problém to pro mě nebude ji poskytnout :)

Vloženo
Kde jste si nechali dělat skla v Olomouci, čtu tady Rogera, na kolik, že tě to vyšlo? Pak Trieste pobočka, kolik? Sklatony jestli jste si tam někdo nechali dělat, kolik? A jak jsou ochotní, jestli nebudou mekat, jako u toho Rogera, protože mám skla tónovaný z výroby ... :) Popřípadě nějakýho soukromníka, protože garáž mám a problém to pro mě nebude ji poskytnout :)

Autosklo Roger 5.000 kč kombi a bez keců. Folie 3M.

Vloženo
Autosklo Roger 5.000 kč kombi a bez keců. Folie 3M.

Takže by sedánek měl být levnější nebo stejný ne? :) Jinak nemáš foto celýho auta, abych se mrknul do detailu, jak ti to udělali? Jak dlouho jim to trvalo?

Vloženo
Takže by sedánek měl být levnější nebo stejný ne? :) Jinak nemáš foto celýho auta, abych se mrknul do detailu, jak ti to udělali? Jak dlouho jim to trvalo?

Čuměl jsi na to u Finančáku. ;) Jinak nedostatky jsou ,je otázka jestli to někdo udělá úplně 100%

Vloženo
Čuměl jsi na to u Finančáku. ;) Jinak nedostatky jsou ,je otázka jestli to někdo udělá úplně 100%

Já vím, dával sis tam maximum, co jde zatmavit a tak do toho asi půjdu taky během února, pokud se neobjeví něco, co by bylo lepší, což si myslím zatím není, takže dikes :)

PS: Ještě bys mohl napsat, jak dlouho si nechali fáro u nich? Dikes :)

Vloženo

sklatony mají jen pokovení,ne?To ti pokurví tím sundáváním a řezáním skla,delai mi fabii,pak mám od trieste octavky,sedany za 4800,ale potřeboval jsem doklad,na jednoho "garaznika"jsem dostal kontakt,ale nevim jak by to bylo s dokladem

Vloženo (editace)
sklatony mají jen pokovení,ne?To ti pokurví tím sundáváním a řezáním skla,delai mi fabii,pak mám od trieste octavky,sedany za 4800,ale potřeboval jsem doklad,na jednoho "garaznika"jsem dostal kontakt,ale nevim jak by to bylo s dokladem

No já určitě potřebuji doklad, protože v létě se hodlám se svou drahou polovičkou jet na Slovensko a pokud by mě někde stopli a chtěli atest a já bez něho, tak jsem pěkně v... a ještě bych dostal pár facek za zkaženou dovolenou... lol Jinak sklatony dělají myslím i fólie, ale nevím to jistě, rozvažuji se mezi Rogerem a triestem, že jeden soukromník by přijel a udělal to(fólie jako z trieste, chlápek prej dělal pro trieste, ale dal se na dráhu samotáře) a cena by se pohybovala kolem 4500,-, takže zatím nevím, nechám si to projít hlavou, teďka se spíše klaním k Rogerovi, protože od nich jediných jsem viděl výsledek na vlastní oči :) a ta pětistovka mě zase nezabije...

EDIT: Co to vůbec řeší s pojištěním čelního skla...?Že by se dalo taky nějak zatmavit?

Editováno: , autor: Rygy
Vloženo

Nevím jaký máš zkušenosti,nebo co ti Sklatony pokurvili,ale mně po šetrném vyndání okna před pokovením opravili to co předchozí odborný skloservis pokurvil při předchozí výměně prasklého zadního okna.Byl jsem u pokovení od začátku až do konce.Po mně tam byl kámoš s A6 a taky velká spokojenost.

Do Olomouce to mám jako středočech docela z ruky,ale pokud to bude nutné klidně si tam zajedu.

4Rygy-folie nedělají určitě

Vloženo
Já vím, dával sis tam maximum, co jde zatmavit a tak do toho asi půjdu taky během února, pokud se neobjeví něco, co by bylo lepší, což si myslím zatím není, takže dikes :)

PS: Ještě bys mohl napsat, jak dlouho si nechali fáro u nich? Dikes :)

1/2 dne. ;)

Vloženo
Nevím jaký máš zkušenosti,nebo co ti Sklatony pokurvili,ale mně po šetrném vyndání okna před pokovením opravili to co předchozí odborný skloservis pokurvil při předchozí výměně prasklého zadního okna.Byl jsem u pokovení od začátku až do konce.Po mně tam byl kámoš s A6 a taky velká spokojenost.

Do Olomouce to mám jako středočech docela z ruky,ale pokud to bude nutné klidně si tam zajedu.

4Rygy-folie nedělají určitě

auto jsem tam nechal ráno,že si mám pro něj přijet v 16.00,musel jsem si zařídit odvoz atd,v 16.00jsem tam byl,auto beze skel,že to za hodku mají,jdu do města něco vyřídit,za hodku teprve začínají strojit a už začala být tma,tak jsem si to začal strojit sám,u řidiče vyrvane madlo,už tam nikdy nedrželo,jeden ofuk oken zlomenej,a to jsem ješte musel čekat,než zaschne zadní sklo,doma jsem byl v 21.h,nepočítam zaprašeny vniřek,jak to stálo celej den venku beze skel

Vloženo
auto jsem tam nechal ráno,že si mám pro něj přijet v 16.00,musel jsem si zařídit odvoz atd,v 16.00jsem tam byl,auto beze skel,že to za hodku mají,jdu do města něco vyřídit,za hodku teprve začínají strojit a už začala být tma,tak jsem si to začal strojit sám,u řidiče vyrvane madlo,už tam nikdy nedrželo,jeden ofuk oken zlomenej,a to jsem ješte musel čekat,než zaschne zadní sklo,doma jsem byl v 21.h,nepočítam zaprašeny vniřek,jak to stálo celej den venku beze skel

Hmm tak moje zkušenost je naprosto opačná,nikde jsem nemusel courat,mohl jsem zůstat a dívat se.Začátek odstrojování po osmé,kolem poledne jsem byl odvezen na oběd a zase přivezen.Kolem čtvrté jsem odjížděl.Kdybych je nezdržoval,mohl jsem odejet ve dvě.Kámoš tam byl o něco déle,A6 se asi nedělá každý den.Nějakou dobu byl přítomen při odstrojování,potom se nechal odvézt do kina,kde si ho po představení vyzvedli.Auto předáno cca o hodinu déle než bylo dohodnuto,podle nás celkem v normě.

Každý má holt zkušenost jinou.

Vloženo

Toto má na stránkách Autosklo Roger k pokovení: Tónování autoskel pokovením

Tato technologie je založena na nanesení slabé vrstvy titanu na povrch autoskla. K vytvrzení dojde ve speciální peci. Úprava nijak nesnižuje deformační vlastnosti skla. Vzhledem k tomu, že je nutné k tónování skla demontovat, trvá tato úprava vozidla 1-2 dny a ceny se pohybují od 4.000,-Kč do 9.000,-Kč dle typu vozidl

• o 4 týdny později...
Vloženo

Na kolik % tedy zatmavit, aby to bylo za 1. vidět ale za 2. to nebylo jak uhlí ??

Mohli byste sem někdo hodit nějaký firmy který dělaj pokovení a máte s nima dobrý zkušenosti..? dík

Vloženo

je někde aktualizovanej seznam firem schválených ministerstvem dopravy ? V tom starým, z r. 2006 jich je dost málo a většina v Praze. Je nějaká dobrá firma v Ústeckým kraji ? Nejlépe LN, CV, MO ? Dík

Vloženo
Na kolik % tedy zatmavit, aby to bylo za 1. vidět ale za 2. to nebylo jak uhlí ??

Mohli byste sem někdo hodit nějaký firmy který dělaj pokovení a máte s nima dobrý zkušenosti..? dík

Pokovení nedělej je to hnus, skla vypadyjí pořád jako umatlaná. Já mám na zadku tmu a na předku dle předpisu. ;)

Vloženo
Pokovení nedělej je to hnus, skla vypadyjí pořád jako umatlaná. Já mám na zadku tmu a na předku dle předpisu. ;)

Tak to je pěkná blbost. ;)

Ani nevím,kdy jsem je myl zevnitř naposledy a zvenku je jenom utírám čistým hadrem a vůbec nevypadaj a ani nejsou umatlaný.

Vloženo
Tak to je pěkná blbost. ;)

Ani nevím,kdy jsem je myl zevnitř naposledy a zvenku je jenom utírám čistým hadrem a vůbec nevypadaj a ani nejsou umatlaný.

No, kámoš to má a je to z venku takový umatlaný, má tam takový mapy. Dodám foto.

Vloženo
Pokovení není lepší než fólie? :kuk::kuk::kuk:

Nevím jesli je lepší, ale musíš nechat vysklít celý auto a když se ti pak rozbije jedno okno tak už to prej nikdo netrefí přesně a bude to poznat. Mě se to nelíbí. A cena je taky jiná. Ale záleží co se líbí tobě je to tvoje auto. ;)

Vloženo
No, kámoš to má a je to z venku takový umatlaný, má tam takový mapy. Dodám foto.

Tak to mi přijde jako svědectví z doslechu :) bůh ví,čím tak okna ten tvůj kámoš matlá.

Já naštěstí mluvím o svých oknech a jaký je mám a jak moc se o ně musím starat vím dobře.

Jo a tím nechci nikoho přesvědčovat,že to je lepší technologie než folie,ty nemám,tak se o nich nevyjadřuju.

btw cena není nijak závratně vyšší než u fólií,Okta necelejch 5500,-.

Vloženo
Tak to mi přijde jako svědectví z doslechu :) bůh ví,čím tak okna ten tvůj kámoš matlá.

Já naštěstí mluvím o svých oknech a jaký je mám a jak moc se o ně musím starat vím dobře.

Jo a tím nechci nikoho přesvědčovat,že to je lepší technologie než folie,ty nemám,tak se o nich nevyjadřuju.

btw cena není nijak závratně vyšší než u fólií,Okta necelejch 5500,-.

To není svědectví z doslechu když přijede tak to vidím. :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...