Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
777-051664 jen řekni, že kontakt ti dal creams

nějak se určitě domluvíte..doporučuju ;)

včera jsem u něj byl a zatím to vypadá moc dobře, nechal jsem si nalepit středně propustnou folii na celé auto polepení trvá cca.1hoďku a řeknu vám, že je to teď pro mně nezvyk, myslím rozdíl mezi čelním a ostatními skly a jsem zvědavý jeké to bude až začne pořádně pařit slunce, jinak bylo na něm vidět že ví co dělá a rozumí své práci, doporučuji.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Kámoš si to nechal dělat u Rady na Ducato a dobrá práce. Já si to nechal dělat včera v Klatovech U pana Janouška - používá folie Bruxsafol. Prvotřídní prácička. :palec2:

prosím pěkně mužeš poskytnout něco blíže o p. Janouškovi...? Cena , kontakt , apod... i tak díky moc lol

Vloženo
777-051664 jen řekni, že kontakt ti dal creams

nějak se určitě domluvíte..doporučuju ;)

Cau muzu pouzit taky tvuj odkaz na toho clovicka co to dela kolem 3500,-? Je to vubec jeste aktualni? Dik

• o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Já mohu pro Brno / Moravu doporučit firmu Sunshield

Zprvu se leknete prostředí kde to dělaj ale ve výsledku je to paráda :palec2: perfektní práce.

Cena pro Oktávky fajnová, momentálně ještě levnější.

Fotky jsou na mojí O II

Dotaz klidně na mě a nebo jim rovnou zavolejte :)

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Já mám mého supa komplet pokoveného (úplně všechna okna) :-D neměnil bych, měl jsem před tím 3 auta a to samé. Dělám folie i pokovení. U mě jasná volba. rewn

Vloženo
Já mám mého supa komplet pokoveného (úplně všechna okna) :-D neměnil bych, měl jsem před tím 3 auta a to samé. Dělám folie i pokovení. U mě jasná volba. rewn

mám tomu rozumět, že se tím živíš ? Teď mám pokoveno a u příštího auta chci opět, tak abych věděl kam se obrátit.. ;)

Vloženo
mám tomu rozumět, že se tím živíš ? Teď mám pokoveno a u příštího auta chci opět, tak abych věděl kam se obrátit.. ;)

Ano rozumíš správně, není žádný problém. Kdyžtak napiš ;)

• o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Já mám Suntek.. vzadu nejvyšší zatmavení vepředu o jeden stupen mín.

Nestěžuju si. Akorát máti to v noci vadí, že prý v zrcátkách nic nevidí a neparkuje tedy 100%. Mě teda světlo vydávané bílým parkovacím plně stačí..

Takže asi tak. Porovnávat s jinýma foliema bohužel nemůžu, nemám skušenosti, max s origo zatemněním od škody z výroby

• o 4 týdny později...
Vloženo

Kdyby nekdo chtel udelat folie na Prachaticku, tak mam sikovnyho fachmana, delal mi uz 2 auta a max spokojenost!! jinak folie bruxsafol, o kontakt kdyz tak do SZ

Vloženo
Já mám Suntek.. vzadu nejvyšší zatmavení vepředu o jeden stupen mín.

Nestěžuju si. Akorát máti to v noci vadí, že prý v zrcátkách nic nevidí a neparkuje tedy 100%. Mě teda světlo vydávané bílým parkovacím plně stačí..

Takže asi tak. Porovnávat s jinýma foliema bohužel nemůžu, nemám skušenosti, max s origo zatemněním od škody z výroby

Ahoj! Na kolik tě přišli v Brně? Díky

Vloženo

Zdravím všechny,

plánuji dát na auto autofólie. Nemá někdo zkušenost na kolik vyjdou na celé auto, případně nevíte někdo o někom kdo je v tomto zběhlej?

Díky Mash :skoda:

Nejlépe Karlovarsko a okolí?

Vloženo
nemám, mám zálusk na 3Mka přes kámoše..

Mám 3M od vánoc s prázdninovou slevou lol a vypadá to moc dobře. Cena byla myslím luxusní.

Ještě uvidím v létě, až to bude objektivnější.

T.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...