pepinoTDi Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 777-051664 jen řekni, že kontakt ti dal creamsnějak se určitě domluvíte..doporučuju včera jsem u něj byl a zatím to vypadá moc dobře, nechal jsem si nalepit středně propustnou folii na celé auto polepení trvá cca.1hoďku a řeknu vám, že je to teď pro mně nezvyk, myslím rozdíl mezi čelním a ostatními skly a jsem zvědavý jeké to bude až začne pořádně pařit slunce, jinak bylo na něm vidět že ví co dělá a rozumí své práci, doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Nazdárek.Nevíte o nějaké dobré a spolehlivé firmě v okolí Brna. a v Plzni ??? .... nemáte zkušenost s Autoslo Rada (mám to kousek od baráku ) ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Kámoš si to nechal dělat u Rady na Ducato a dobrá práce. Já si to nechal dělat včera v Klatovech U pana Janouška - používá folie Bruxsafol. Prvotřídní prácička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Kámoš si to nechal dělat u Rady na Ducato a dobrá práce. Já si to nechal dělat včera v Klatovech U pana Janouška - používá folie Bruxsafol. Prvotřídní prácička. prosím pěkně mužeš poskytnout něco blíže o p. Janouškovi...? Cena , kontakt , apod... i tak díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumisr1 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 777-051664 jen řekni, že kontakt ti dal creamsnějak se určitě domluvíte..doporučuju Cau muzu pouzit taky tvuj odkaz na toho clovicka co to dela kolem 3500,-? Je to vubec jeste aktualni? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Kluci takze sem nasel a po dovolene jedu na praci Kluci se Supikama tam uz byli a plna spokojenost webovky nemam,dela to pan v Havlickove Brodu za 3800,- folie 3M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 jeje tak ok dik za radu no tak pro ne asi zajedu do Prahy kluci ze supama to tam jen chvali ! A nevíš kam kluci jezdí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Firma Trieste...vic nwm! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Já mohu pro Brno / Moravu doporučit firmu Sunshield Zprvu se leknete prostředí kde to dělaj ale ve výsledku je to paráda perfektní práce. Cena pro Oktávky fajnová, momentálně ještě levnější. Fotky jsou na mojí O II Dotaz klidně na mě a nebo jim rovnou zavolejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mave1 Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 ja mam folie od llumark stali ma 3600 na zadne a zadne bocne mam tie najtmavsie som snimi zatial spokojny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rewn Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Já mám mého supa komplet pokoveného (úplně všechna okna) :-D neměnil bych, měl jsem před tím 3 auta a to samé. Dělám folie i pokovení. U mě jasná volba. rewn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Já mám mého supa komplet pokoveného (úplně všechna okna) :-D neměnil bych, měl jsem před tím 3 auta a to samé. Dělám folie i pokovení. U mě jasná volba. rewn mám tomu rozumět, že se tím živíš ? Teď mám pokoveno a u příštího auta chci opět, tak abych věděl kam se obrátit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rewn Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 mám tomu rozumět, že se tím živíš ? Teď mám pokoveno a u příštího auta chci opět, tak abych věděl kam se obrátit.. Ano rozumíš správně, není žádný problém. Kdyžtak napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Je tu vela napisane o foliach.Chcem si ich dat na auto rozhodujem sa medzi BRUXSAFOL a SUNTEK.Aky mate nazor na tieto folie ktore podla Vás su lepšie? D´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 no já mám bruxafol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Informovaml som sa na tie folie cena je od 2500 do 3800 sk. Viem, že tam rozdiel je ale aky je velky v ich kvalite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Folie.....ANO,ale néé od pana ŽRALOKA http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...441&st=1025 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Já mám Suntek.. vzadu nejvyšší zatmavení vepředu o jeden stupen mín. Nestěžuju si. Akorát máti to v noci vadí, že prý v zrcátkách nic nevidí a neparkuje tedy 100%. Mě teda světlo vydávané bílým parkovacím plně stačí.. Takže asi tak. Porovnávat s jinýma foliema bohužel nemůžu, nemám skušenosti, max s origo zatemněním od škody z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zapo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Kdyby nekdo chtel udelat folie na Prachaticku, tak mam sikovnyho fachmana, delal mi uz 2 auta a max spokojenost!! jinak folie bruxsafol, o kontakt kdyz tak do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Já mám Suntek.. vzadu nejvyšší zatmavení vepředu o jeden stupen mín.Nestěžuju si. Akorát máti to v noci vadí, že prý v zrcátkách nic nevidí a neparkuje tedy 100%. Mě teda světlo vydávané bílým parkovacím plně stačí.. Takže asi tak. Porovnávat s jinýma foliema bohužel nemůžu, nemám skušenosti, max s origo zatemněním od škody z výroby Ahoj! Na kolik tě přišli v Brně? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 joooooo SUN TEC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Fire: už máš taky nebo copak? Béďa: vidím, že máš kombi, je to nějak okolo 4700. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 nemám, mám zálusk na 3Mka přes kámoše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mash25 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Zdravím všechny, plánuji dát na auto autofólie. Nemá někdo zkušenost na kolik vyjdou na celé auto, případně nevíte někdo o někom kdo je v tomto zběhlej? Díky Mash Nejlépe Karlovarsko a okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 nemám, mám zálusk na 3Mka přes kámoše.. Mám 3M od vánoc s prázdninovou slevou a vypadá to moc dobře. Cena byla myslím luxusní. Ještě uvidím v létě, až to bude objektivnější. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.