tomasz. Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 (editace) kolik stojí takováto aktivace tempomatu ve škodovce ? Editováno: 31. Červenec 2015, autor: tomasz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 kde lze najít dokoupení kabéláže pro tempomat ? nikde jsem to nenašel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Pokud máš páčku není problém u mě zbytek dořešit. Kabeláž je jen jeden drát od kroužku k A sloupku dole....žádná věda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 ....koupil jsem si 1.4TSi CNG 12/2014 aaaale bez tempomatu na který jsem zvyklej. Umí někdo dodělat? Marcel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Není problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Tempomat vs tempomat s obmedzovacom rychlosti. Mam to chapat tak, ze ten obmedzovac udrzi rychlost napr pri jazde z kopca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Vieš prepínať medzi tempomatom a obmedzovačom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Tak tomuto nechapem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 (editace) Že nemáš len tempomat, ale aj obmedzovač rýchlosti alebo speedlimiter. Obe veci nefungujú súčasne, na páčke blinkra ich môžeš prepínať. Buď máš nastavený tempomat a teda auto ti udržuje konštantnú rýchlosť alebo to prepneš na obmedzovač rýchlosti a vtedy musíš pridávať plyn sám, ale auto zrýchľuje len do určitej rýchlosti, akú máš nastavenú na obmedzovači.. napr. v meste si nastavíš limit 55km/h, aby si nedostal pokutu za rýchlosť. Pravdupovediac, ak máš tempomat, obmedzovač rýchlosti je asi zbytočný... ja som ho použil iba raz, keď som ho skúšal ako funguje. Pozri manuál str. 232 http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/sk/Octavia_5E/02-2017/Manual/Octavia/A7_Octavia_OwnersManual.pdf Editováno: 5. Únor 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Jasne, uz rozumiem, takze za toto nebudem priplacat. Dik za vysvetlenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Ale ak si zvolíš do výbavy vyhrievaný volant, za obmedzovač si povinne priplatíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Tempomat fungoval a najednou je tam na maxidotu u ikony tempomatu vykřičník,mám auto týden tak nevím co to může dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Pokud vše fungovalo(tj. opravdu jsi měl tempomat přepnutý v poloze pro aktivaci a ukazovalo to ikonu tempomatu místo najetých kilometrů), tak zřejmě chyba v páčce....bez diagnostiky těžko víc tipovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 7. leden 2018 Sdílet Vloženo 7. leden 2018 už jsem se tu řed lety ptal ale nově to bude asi aktuál. Cena dodělání tempomatu Octávie III CNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 děkuji za radu. Upřesním to tedy. Je tu někdo, kdo by byl schopen ho dodělat. Za cenu budu rád Škodaza to před 3 lety chtěla 7.000,- tzn. servisu Škoda jsem poptával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Afuz Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 viete mi prosim niekto podla VIN zistit, ci mi pojde rozhybat tempomat len s aktivacnym kodom, alebo budem potrebovat dokupit aj RJ ? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Ano, napiš mi VINko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 zatím jsem se nesetkal, že by nešel dodělat tempomat na OIII jen cena je bohužel čím dál vyšší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vivanec Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda na 3kove oktavce po faceliftu lze dodělat tempomat. V autě momentálně není, ale rád bych ho tam měl. Pokud ano co je k tomu zapotřebí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawin Vloženo 18. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2021 Zdravím, nevíte někdo jak nakódovat tempomat aby se při sešlápnutí spojky vypnul? Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubenduben Vloženo 17. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2023 Ahoj, jak zjistím jaké páčky je třeba objednat, pokud chci dodělat tempomat? VIN:TMBJG7NE5F0182798 multifunkční volant nemám (zatím ani neplánuji) Současný kroužek: 5Q0.953.549 a páčky 5Q0.953.507.AB (s palubním pc a zadním stěračem) Sehnal jsem páčky 5Q0.953.521.EQ, které vypadají, že mají vše potřebné, ale konektor na připojení ke kroužku je větší a vypadá to, že i odpory na jednotlivých pozicích páček se liší. Kroužek není jen tupý kroužek s páskem, ale zároveň řídící jednotka, která podle hodnot odporů na pinech předává info, co bylo zmáčknuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.