rostro Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 Prosím poraďte,vyměnil jsem čelisti a bubny. Po usednutí samostavů mi jedno kolo stále trochu brzdí. Jel jsem to projet, za chvíli to bylo horký. Obložení je ošoupaný jenom uprostřed asi 10 cm. Je to vada, nebo se to ojede? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igorbu Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Prosím poraďte,vyměnil jsem čelisti a bubny. Po usednutí samostavů mi jedno kolo stále trochu brzdí. Jel jsem to projet, za chvíli to bylo horký. Obložení je ošoupaný jenom uprostřed asi 10 cm. Je to vada, nebo se to ojede? Dík. nemáš špatně danej samostav?Měnil jsi i všechny pružiny včetně těch co drží pakny?Jestli se ti to povedlo opravit a píská ti nějaké kolo,tak mě po výměně všech pružin a odmaštění zadní bubny už 7měsíců nepískají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 Chlapi, drolí se mi (je dost ureznutý) ten tenký vnitřní krycí kroužek uvnitř ,který chrání před vnikáním nečistot dovnitř bubnu. Má to smyl vyměnit celý štít, nebo to celé osekat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 osekaj to preč ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.