Přejít na obsah

Igorbu

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Igorbu

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. nemáš špatně danej samostav?Měnil jsi i všechny pružiny včetně těch co drží pakny?Jestli se ti to povedlo opravit a píská ti nějaké kolo,tak mě po výměně všech pružin a odmaštění zadní bubny už 7měsíců nepískají
  2. Měl jsem stejný problém,po naplnění vpohodě.Bylo mi řečeno,že ten plyn většinou uniká u plnicích ventilů a když váha toho plynu klesne pod určitou hodnotu,tak je klima seřízená tak,že se ne sepne.Osobně bych začal nejlevnější možností a tou je doplnění(jestli pojedeš někdy z PHY do východních čech tal v Chrudimi plní na počkání za 500 a trvá to asi 20 minut),servis sídlí v autobazaru na konci chrudimi před kasárnami po pravé straně směr jízdy na Slatiňany.
  3. Čau borci,jsem tu na fóru novej.Zaujalo mě toto téma,ale po 29 přečtených stránkách nejsem o moc chytřejší,proto bych se Vás tímto chtěl na rovinu zeptat zda-li na mé Octavii II r.v.2004 1,9tdi PD elegance s xenony,zatmavováním zrcátka a maxidotem s funkcemi:coming home,leaving home,komfortní blikání půjde nastavit i corner a jestli to zvládne má Delphi DS150E se kterou se taktéž teprve učím.Předem díky.
×
×
  • Vytvořit nový...