Reno Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 (editace) Mám dotaz,vyjel jsem dnes v práci z garáže,vypnul jsem motor a za necelou půlhodinu chtěl nastarovat a nic,točilo startérem dobře ale ani nebulklo,zkoušel jsem to po hodinách a pořád nic.Prosím poraďte mi někdo co by to mohlo být.Děkuji Mám škoda octávia 99,1.9tdi,81kw,žádné úpravy Editováno: 20. Únor 2013, autor: Reno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 chcelo by to info co mas za auto, motor a ci nejake upravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reno Vloženo 20. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 r.v.99,1.9tdi,81kw,bez úprav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 FRožne se ti kontrokla žhavení? Pokud ne tak relé 109. pokud ano zkontroluj zhášecí klapku motoru jestli nezůstala zaseklá (Je u EGR ventilu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reno Vloženo 20. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 ani jsem si nevšiml ale myslím že zhasly klasicky všechny kontrolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 v tomto pripade ide o to, ci sa vobec rozsvieti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reno Vloženo 20. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 jj svítila,zkusím to ještě ráno jak příjdu do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reno Vloženo 23. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 bylo to žhavicíma svíčkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.