Radius Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Fabie 2 ma baterku max 44Ah (Peeetru Rapid 36Ah, takze Fabca spis taky jen tolik). F3 1.2 TSi ma se startstop uz 53Ah. Ale jestli svetla na miste pohasinaji jsem si nevsiml. U 01 altik pravda (tusim 120), ale za priplatek 0Kc (netvrdim ze vzdy, ale nekdy jsem si o1 konfiguroval a slo to) se dal dat taky asi ten 160A (ci v cem to Skoda udava), ale to nikdo nevedel. Ja mel ten silnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 sice OT, ale s tou baterkou je to pravda, silnější altík nic neřeší. mně zhasínají světla i za jízdy, když prudce zatočím, mám tam tu nejslabší baterku, tuším 36Ah. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Fabie 2 ma baterku max 44Ah (Peeetru Rapid 36Ah, takze Fabca spis taky jen tolik). Toto nie je pravda. F2 sa dodávala aj so 60 Ah baterkou. Záleží to od výbavy vozidla. J1L = Baterie 280A (60Ah) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 No já mám nejvyšší výbavu a taky mi pohasínají světla když natáčím volantem při vyjíždění z parkoviště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.