mlkys Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 V servisce mám na druhé straně třímístné kódy mimořádné výbavy. Neví někdo kde se dá zjistit co který kód přesně znamená? Mám Fabii 1,9 TDI koupenou z druhé ruky. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Někde se to tady řešilo. Nemůžu to najít tak dám odkaz. http://igorweb.org/equidec/Default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Přesně ten odkaz. Tam jsi vše lehce zjistíš. Mě to ale trvalo,než jsem tam ty své kody nadatloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomhis18 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Ahoj chci se zeptat jak zjistím vybavu když nemam servisku a ani v kufru není štítek?Předem děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 podle VINka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomhis18 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 a to z nějakého dekoderu nebo musím zavolat do škodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 podle VINka ti staci zajet k dealerovy skodovky a ten by ti to mel normalne rici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomhis18 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 ok zítra se někde stavim... Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 yes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 A hlavně - na požádání by měla fabrika podle VIN vystavit duplikát výbavovýho štítku, aby se dal nalepit do servisky dodaný servisem nebo zase přímo fabrikou. Chce to otevřít hubu a slušně, ale nekompromisně požadovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.