Publikováno Únor 23, 201312 r Zdravím přátelé okřídleného šípu, dnes jsem najel se svou Fabii I rok 2003 1,4 16V 55KW do sněhu a po odjezdu jsem zjistil že někde v zadní části auta nejspíš u zadního kola za řidičem uniká nějaká zelená kapalina. Je mé tušení správné že je to benzín a nebo to je brzdová kapalina? Zítra mám možnost s autem vjet nad jámu, co mám hledat a kam se mám podívat? Před 14 dny auto prošlo STK Děkuji za pomoc.
Únor 23, 201312 r tiež si myslím,že to je brzd.kapalina... ak NÁHODOU bude všetko s brzdami OK,tak to môže byť ešte zmes z ostrekovačov..to len nahlas rozmýšľam
Červen 11, 201510 r Zdravím přátelé okřídleného šípu, dnes jsem najel se svou Fabii I rok 2003 1,4 16V 55KW do sněhu a po odjezdu jsem zjistil že někde v zadní části auta nejspíš u zadního kola za řidičem uniká nějaká zelená kapalina. Je mé tušení správné že je to benzín a nebo to je brzdová kapalina? Zítra mám možnost s autem vjet nad jámu, co mám hledat a kam se mám podívat? Před 14 dny auto prošlo STK Děkuji za pomoc. podívej se zevnitř na kola a pak do nádžky brzd kap,na prst a čuchni určitě poznáš brzdovku od serva
Červen 11, 201510 r fifal to jako na co odpovídáš? Vždyt jse mu odpovědělo. Je nesmysl odpovídat takřka to samé a na únorové příspěvky!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.