Publikováno Únor 24, 201312 r Při průjezdu zatáčkou mi to v přístrojové desce několikrát zapíská jako by docházel benzín (rezerva). Všechny náplně jsou v pořádku. Kontrolka se žádná nerozsvítí. Co to může být?
Únor 24, 201312 r třikrát píská kontrolka vody, ale měla by k tomu svítit i kontrolka, takže mrkni na hladinu
Únor 24, 201312 r zkusil bych mrknout na cidlo co je na ty nadobce a pak zkusit nadobku vymenit nova v origo servisu 400kc
Únor 24, 201312 r ak by to bola nádobka,tak by to malo byť sprevádzané aj kontrolkou,ako písal Malta..
Únor 27, 201312 r Autor Natankoval jsem benzín a ono se pískání ztratilo. Nechápu. Při pískání tam bylo asi 12l. Doplnil jsem 20l a je klid. Kontrolka přitom nesvítila.
Únor 27, 201312 r , zvláštní a přitom jsi psal že několikrát zapíská ... u benzínu je to tak že jednou pískne a svítí, pokud nedojde k ustálení a zhasnutí ... tak hlavně že je vyřešeno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.