Olin Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Krádež škodovky Kolegové škodovkáři,zejména středočeši z Prahy-východ.Vím že šance na znovu nalezení je mizivá,ale za pokus nic nedám.Dnes někdy po obědě,byla odcizena mému otci škodovka 120L.Stalo se to přímo na uzavřeném dvoře u bytového domu v kterém bydlí v Mratíně.Muselo jít o cílenou akci na tenhle konkrétní vůz,jelikož v té době parkovali na dvoře minimálně tři další,mladší a finančně rozhodně hodnotnější.Na dvoře zůstali jen stopy po voze,za kterým musela být škodovka odtažena,jelikož otec používá odojovač baterky a ještě navíc tajný vypínač elektriky.Pochybuji že by se to lumpíkům podařilo natočit.V tom případě by se odjezdu auta otec nejspíš všiml.Zvuk škodovky je jaksi nezaměnitelný.Bohužel hluku jiných vozidel,vzhledem k bydlení v bytovce a pohybu jiných vozů se nevěnuje pozornost.Ani nikdo ze sousedů si k naší smůle ničeho nevšiml.Jediné co víme,podle stop,že auto bylo odtaženo po hlavní silnici procházející vsí,směrem na Kostelec nad Labem.Obávám se že vůz skončí rozebrán,ale za každou informaci vedoucí k nalezení budu rád.Ale jak jsem již uvedl,šance budou nejspíš mizivé Jiří Mendl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 uplne stejnou barvu jsem mel,.... ale co nemuzu pochopit ? to je to nejaky vzacny kousek ? vzdyt to ma hodnotu ani ne 5000 kc ............. NECHAPU ze starou skodovku muze nekdo ukrast !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Co by si od toho kdo sliboval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pc_marena Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 1. domácí úkol začínajícího zlodějíčka 2. ekologický aktivista 3. nárazník ze zlata, koks v blatníku, diamant ve volantu 4. exekutor (to moc smysl nedává) Je mi jasný, že to se*e. Zkusil bych sběrné suroviny v okolí, vim o případu kdy odtáhli auto do vedlejší vsi a tam ho rozřezali na kov, když uvidíš části auta, tak kontaktovat MPky a zkusit městský kamerový systém, obecním rozhlasem nechat vyhlásit zda někdo neviděl...ať se ozve na... . Nemáte v okolí nějakou nepřizpůsobivou skupinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 ... vzdyt to ma hodnotu ani ne 5000 kc Jen s plnou nádrží a novými pneu Nicméně NASERE i tohle. Auto určitě sloužilo velmi dobře a pokud se s ním nejezdí denně anebo dálkové jízdy, nevidím důvod kupovat něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allo Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Co už ty kurvy všechno neukradnou.. A i kdyby je čistě teoreticky chytli, tak to stejně bude jen nějaký přestupek, protože vyčíslená škoda bude minimální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Podle mě to bylo cíleně na náhradní díly .. vypadám v hodně dobrém stavu. Ale chvíli jsem koukal na rok příspěvku jestli jsem se nevrátil v čase.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 přestupek to asi nebude, byl to pěkný zachovaly kousek takže si nějaký fada značky zrenovuje svůj vrak, tento týden byl článek na seznam.cz jak jsou v kurzu po letech zase felicie na díly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Já myslím že s těmi felíciemi je to jinak .. lidé je odstaví a nebo někde schovají a nahlásí jako kradené aby se jich nemuseli ekologicky zbavovat a je to a pak stoupá kriminalita fiktivními krádežemi felicii.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 a proc by to delali kdyz to je vse zdarma a jeste prijedou pro nej daji papir na likvidaci a k tomu i nejaky peniz podle stavu auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Někdy to tak není .. dost často jsou ty vraky v takovém stavu že nic nedostanou a ještě musí zaplatit za odvoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.