Vojtek Jan Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Dobrý den, Prosím o pomoc, včera se mi na budíku rozvítila žlutá kontrolka a nápis Emise do dílny, přestal fungovat zadní stěrač a ostřikovače. Dále přestalo fungovat ASR, občas se rozsvítí kontrolka žhavení. A začal zlobit couvací senzor. Můžete mi někdo poradit nebo nějaký dobrý elektrikář v Ustí nad Labem. Děkuji za odpověď..Log-TMBGS61Z952050741-167420km.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 A co takhle diagnostika ta by nenapověděla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 ...a ten přiložený log je z čeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Sorry nevšiml jsem si logu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 (editace) Kazdopane bych navstivil servis kontrolku motoru a emise do dilny muze zpusobit ta zavada na snimaci teploty paliva. Mozna nejaka kuna jen prekousala dratek a nebo se o neco prodrel. Hzavicku vymenit, cidlo teploty vymenit.Chyba v centralni eletrice odkazuje predevsim na svorku 15, tudis bych se mrknuj jesli neni nikde rozpojeny konektor, uhnily kabely a buhvi co tam kdo vyvadel. Bohuzel nedokazu bliz poradit kde to hledat, ale zacal bych kontrolou pojistek Treba se sekl motor steracu a vypalil pojistky. Parkovaci pomocnik je jasny, odeslo cidlo a nebo kabel. Editováno: 28. Únor 2013, autor: jakub benes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtek Jan Vloženo 28. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 (editace) Děkuji za rady, byl to utržený káblik od čidla teploty paliva.. Tak už jen vyřešit ty stěrače Děkuji Chipmannovi.. Editováno: 28. Únor 2013, autor: Vojtek Jan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.