Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim vsechny,

po dlouhem hledani, srovnavani, vybirani a proverovani jsme se s manzelkou shodli na aute a tady Vam jej v kratkosti predstavim...

- Roomster 1,2HTP 51kW

- 9/2007

- najeto 55566 km (kdyz jsem jej prebiral)

- zelena Olive met.

- ve standardni vybave STYLE + zadni cast vozu zatmavena foliemi

Do budoucna bych rad, kozene doplnky (volant, rucka, radicka), original radio DANCE, repro dozadu a parkovaci asistent... no mozna mlhovky

Vzhledem k tomu, ze s tim bude prevazne jezdit moje polovicka, tak tam dam ALU 15 z originalni produkce Skodovky... No a to je asi vse...

Verim, ze nam bude dobre slouzit nejaky ten patek a ze jsem neudelal chybu... 

PS: jo uz mi stihla ulitnout jedna poklice :(

post-112-0-43405500-1362141467_thumb.jpg

post-112-0-29296300-1362141476_thumb.jpg

post-112-0-82093200-1362141484_thumb.jpg

Vloženo

neboj Jirko, zase to pojede, .... jeli jsme takhle (pravda bez rakve), ale čtyři dospělí + dítě v autosedačce, kufry a kočár - vše jsme naložili, doma zůstalo jen plato a jeli takhle na prodloužený víkend do maď. lázní Hajdúszoboszlo (vých Maďarsko až u Ukrajinkých hranic) a frčeli jsme po dálnic jedna báseň :kol-47: , fotku dodám jen co budu doma :kol-31:

Crake gratulace ke správnému rozhodnutí :kol-47:

Vloženo

No cim min tim lip... Koukal jsem, ze se to pohybuje od 1800 do 10.000 po novej origo... Rikal jsem si tak kolem 3000 by bylo Ok, ale mozna jsem naivni ...

Vloženo

Ahoj, gratuluji k novému autu!  :kol-28:

Mám jeden dotaz: Je to sice neporovnatelné, ovšem máš aspoň nějaký trošku "srovnatelný" postřeh s tvým druhým vozítkem?

Ačkoli se mi doba čekání na "nové" auto ve firmě zkracuje, pořád není jisté, co to bude. Vypadalo to na novou Octavii, poté na nového Rapida, poté na rok starou dvojkovou Octavii a teď to vypadá na Roomstera na dojezdění a nové až pak. Zajímá mě proto (neboť jsem s Roomem ještě nejel) jak "hrozné" to v porovnání s Octávií/Supem je?

Vloženo

No, já se trošku bojím, co to má za motor (to auto jsem ještě neviděl, prý teď jezdí v Praze). Diesel to bude určitě, ale bojím se, že jen tříválec 1.4TDI :help:

Vloženo

Tak jsem dnes vykuchal puvodni radio a k memu uzasu byly uz natazeny kabely pro zadni repro a dvere byly jak stredobasy tak i vyskovymi repro jiz osazeny... Jake mile prekvapeni...

Co se ale konektoru a kabelaze tyce, tak mam trochu problem - nedokazu presne identifikovat jestli je rozlozeni kabelu spravne tak jak ma byt nebo je tam nejaky podraz...

Muzete mi rict jestli kdyz tam dam radio DANCE vse bude chodit tak jak ma? Mam podle vseho zapojene PINy 9, 10 (CAN L+H), 12 (kostra), 15, 16 (plus) Podle dilenske prirucky a popisu u radia by tam mely byt jeste 13 (ridici signal - k cemu je? Jako zvysovani/snizovani hlasitosti?) + 14 (vnejsi ovladani - jako podvolantovy modul?) Netusite jakou by tyhle kabely mely mit barvu??? Prikladam obrazky kabelaze...

Diky - nerad bych treba poskodil radio... teda ktere zatim nemam...

post-112-0-62731400-1362329085_thumb.jpg

post-112-0-00117100-1362329098_thumb.jpg

Vloženo

V tematu o radiu dance ja komplet krasne popsana origo svorkovnice , ja to podle nej zapojoval a zadny problem ... jinak to tlumeni to je skvela vec , koupil jsem si ji loni pred zimou a nemuzu si ji vynahvalit ;)

Vloženo

gratuluji k výběru a vítám v rodině roomstrů  :kol-47:  .. a neboj i HTP frčí lehce plně naložené .. jen je třeba si na něj zvyknout  :kol-28:

.. mám slabší verzi a zvládla bez problémů i tohle se spotřebou do 7 litrů (50:50 dálnice:okresky) .. post-28161-0-09875900-1343372654_thumb.j .. 4 dospělí, kolo a věci na stanování na 4 dny ..

Vloženo

Crake : Roomster pěkný,  super barva,nevídaná.S volbou motoru si myslím že jsi zvolil správně, jen nevím jak jezdí tvoje druhá polovina,ono ta spojka pro HTP je strašně lehká,tak jestli ji to nebudě dělat potíže při rozjezdech. Kola 15" klidně i 16" bych se nebál,takové comety se na Roomstera se hodí moc! Nebo Atria, nebo Antares 15" jaké mám já,však koukni,zhodňoť budu jen rád. Doporučuju u HTP měnit olej dříve, max 12 tisíc s olejovým filtrem, nešetřil bych i na vzduchovém filtru a určitě bych vyměnil při tvých kilometrech i palivový filtr a taky bych skontroloval svíčky,popřípadě bych je vyměnil. Doporučuju značku Bosch.   Kolik stála odhlučňovací deka? Rád bych si ji pořídil.

Vloženo

a já bych to zase s tou péčí nepřeháněl :kol-28: , u fábie měním po 15t km, teď zrovna už jsem měnil už po 17-é (tedy v 255 000km) a jezdí stále bez problémů, ... palivový filtr? zbytečné mám stále origo (je teda fakt že jím zase tolik beneli neproteklo) ale v 50t km měnit filtr, fááákt zbytečnost. A svíce? já bych zase naopak doporučil NGK, páč Bosch mi na LPG nevydržely ani 30t km, NGK zvládnou těch 60t km s přehledem.

Vloženo

Richiis: Diky moc za hodnoceni - dneska jsem tam hodil jine poklice (docasne na zimaky) a koukam po nejakych 15tkach v podobnem designu, protoze to tomu autu proste slusi... Jinak myslim, ze olej budeme menit po roce a ani se nedostaneme na potrebny pocet kilometru... (odhad max 10tis rocne - v pripade, ze bych s tim jezdil ja, pak budu menit olej 3x rocne)

Jinak pro info - ve skodovce to bylo za 430 Kc a cislo dilu je 5J0 863 831

post-112-0-57492800-1362683123_thumb.jpg

post-112-0-20457600-1362683130_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...