_Denis_ Vloženo 16. Březen 2013 Vloženo 16. Březen 2013 design nedesign, cena je opravdu dobrá Citovat
jozzi Vloženo 16. Březen 2013 Vloženo 16. Březen 2013 Denise neposlouhej , ten zavidi ... jsou perfektni za tu cenu primo luxusni ja ani necekal ze k tomu budou i gumy ... da se na nich jeste jezdit ? Citovat
Voice Vloženo 16. Březen 2013 Vloženo 16. Březen 2013 Nádhera, super, já myslel taky že je to bez gum....... Tak-že bonus navíc. Gratulace ke koupi. Citovat
_Denis_ Vloženo 16. Březen 2013 Vloženo 16. Březen 2013 Denise neposlouhej , ten zavidi Možné to je, asi mě také čeká Roomster a nebude-li stát na hliníkáčích, budu něco asi shánět. Možná budu nakonec rád, seženu-li podobné Citovat
Crake Vloženo 16. Březen 2013 Autor Vloženo 16. Březen 2013 Takze uz jsem doma. Kolecka jsou absolutne netknula ve vybornem stavu. Pan majitel se k nim choval opravdu slusne a co se tyce pneu - jsou tam DUNLOP SP SPORT 01 a zbezne maji vsechny kola kolem 4-5mm. Jedina piha na krase je hrebik v jednom kole, ale je v behounu, takze by se to melo dat opravit bez problemu. V pondeli to vezmu na prevazeni a pripravu na nasazeni... Citovat
Malta Vloženo 17. Březen 2013 Vloženo 17. Březen 2013 tak to je luxus za ty prachy a místo hřebíku přijde knot a bude po problému Citovat
Richiis Vloženo 17. Březen 2013 Vloženo 17. Březen 2013 Super, těším se jak to bude vypadat u té tvé barvy. Děda má Rooma cappucino s těmi stejnými koly jako ty a jsou fakt pěkné,uvažoval jsem,že mu dám svoje Antáresy a vemu za to ty paprskáče. Na Fábce by mohly taky vypadat dobře. Citovat
Crake Vloženo 18. Březen 2013 Autor Vloženo 18. Březen 2013 Takze pridavam fotky jak to vypada na aute... Ja jsem moooooc spokojeny Citovat
Voice Vloženo 18. Březen 2013 Vloženo 18. Březen 2013 Moc hezké, nemá chybu. Jsem zvědavý jak budeš spokojený s pneu, mám je taky a už se těším až je vyměním, neskutečně hučí a jsou podle mne i hodně tvrdé. Citovat
HjM Vloženo 18. Březen 2013 Vloženo 18. Březen 2013 můžu se zeptat, ty poklice na těch plechách, to je z Octávky? a na jaký rozměr to pasuje? Citovat
Crake Vloženo 18. Březen 2013 Autor Vloženo 18. Březen 2013 HjM: JJ ty poklice jsou z OII - Gaspra / sednou na FII/RO (6Jx15 ET43) kola jedna basen. Rekl bych, ze lip nez origo Hermes... Asi je budu prodavat, pokud mas zajem dej vedet... Stejne tak se budu zbavovat 3ks poklic Hermes (bohuzel tam mi jedna poklice odlitla ihned co jsem si auto privezl) Citovat
_Denis_ Vloženo 18. Březen 2013 Vloženo 18. Březen 2013 (editace) Tak uznávám, zmýlil jsem se.. Asi jsem si ta kola spletl se 14", která vypadají docela podobně. Asi bych stejně šel cestou 5 paprsků kvůli dojmu většího rozměru, i tak se mi ale moc líbí. Uvidím sám, u čeho nakonec skončím já, dostanu-li Roomstera.. Editováno: 18. Březen 2013, autor: _Denis_ Citovat
HjM Vloženo 18. Březen 2013 Vloženo 18. Březen 2013 Díky, no, bych to i vzal, ale na kola mi to nebude pasovat, na léto mám lité 15 palců a na zimu plechy 14 s origo poklicema Castor, jako nejsou špatné, ale nelíbí se mi na tom, že tam není ten barevný znak jako tady na těch Citovat
Crake Vloženo 22. Březen 2013 Autor Vloženo 22. Březen 2013 Diky! Ted jsem si dal na chvilku pauzu... shanim kozenej volantik, parkovaci asistent a ve vyhledu uz je stolek do stredniho sedadla no a urco me jeste neco napadne... Citovat
Crake Vloženo 24. Březen 2013 Autor Vloženo 24. Březen 2013 Vyuzil jsem cas a auticko trosku projel... fotky v příloze Citovat
Voice Vloženo 24. Březen 2013 Vloženo 24. Březen 2013 Krása. A co ty pneu, jak se ti zdají hlučné? mi moc. Citovat
Crake Vloženo 24. Březen 2013 Autor Vloženo 24. Březen 2013 Voice: Diky!!! A co se pneu tyce - zatím jsem nic extra neporozoval.... fouka dost silny vitr, tudíž je aerodynamicky svist vetsi nez normalne az pojedu delší trasu, tak se na to zamerim... Citovat
Voice Vloženo 24. Březen 2013 Vloženo 24. Březen 2013 jj, ok. Jak jsem ti už kdysi psal tyto kola jsou jedny z nejpovedenějších (jak pevnostně, tak esteticky) a k roomu sedí dle mne super. Kde je to focené? Citovat
Crake Vloženo 24. Březen 2013 Autor Vloženo 24. Březen 2013 Kola vypadaji bytelne a jsem rad, ze nehazou a nemaji zadny "zasek" Jinak je to foceno u zamku Jemniste Citovat
Crake Vloženo 30. Březen 2013 Autor Vloženo 30. Březen 2013 Ty jo, tak ja snad budu muset jeste na zpatky prezout?! To počasí mi uz zacina lezt krkem... Citovat
_Denis_ Vloženo 31. Březen 2013 Vloženo 31. Březen 2013 Mě celkem tvé brzké přezouvání překvapilo... Jak já vždycky říkám: Většina národa se pořád vzteká, že není zima. Poté zima přijde a trvá a většina národa se zase vzteká, že už toho mají dost, že už má být jaro. Kam vítr, tam plášť. Já se od začátku děsím, že zase napadnou ty bílé sračky a letošní trvání mi nepřijde jako nic víc, než naschvály, které nemají konce, neboť naopak jaro mám nejraději a tento hnus z něj jen ukrajuje... Citovat
jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Vloženo 31. Březen 2013 Denisi , dneska je idealni pocasi na prezouvani , vid Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.