ferda25 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 To skoro za ty peníze seženeš novou BCM jednotku a pak můžeš dát i tempomat....obtížnost následné instalace je u BCM jednotky o řád snazší a nutnost natáhnout k jedné mlhovce nový drát stále zůstává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 řešíte tu dodělání přísvit do zatáček a to že by jste museli koupit vhodnou BCM jednotku mám spíše opačný problém, tuto funkci zvažuji protože podporujcí jednotku mít buduměl jsem čest jest z touto funkcí pouze z 2. fabiou a tam to bylo poznat, ale to co jsem se dočetl zde je spíš právě opak že to není skoro poznat což mě odrazuje ale je fakt že jsem mlhovky ještě nepouštěil, ikdyž mám auto dele jak rok, tak nevím jak moc osvětlují prostor před autem a vedle auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Tak je zapni a sám uvidíš. Tady to nevykoukáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 ano díky, jen auto nemám momentálně ještě doma, spíš sem se chtěl předběžně poinformovat odkud se musí vést ty 2 dráty a co to ještě obnáší za další materiál, ale je fakt že jsem to trošku blbě napsal, za to se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIchal Kolda Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Ahoj, mám rapida rok výroby 2015/7 a conner funkci jsem si nechal dokodovat. P.S: tempomat nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Rapid 2013, natiahnute kable od BCM k hmlovkam, od BCM k prepinacu svetiel, nakodovane. Corner funguje pri smerovke i otoceni volantu. Bohuzial nereaguje na zaradenie spiatocky. Zabudol som na nieco, alebo to tieto auta nevedeli? Nepamatam, ako to bolo pri mojej F2 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 U Rapida MR 13 cornery při zpátečce nefungují, tedy není podporováno BCM. Mám to samé, dodělávané společbě s tempomatem. U F2 si myslím, se rozsvítily při zpátečce obě mlhovky, tady to tak bohužel nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 aha, dobre. ďakujem za info nikto asi neskúmal, ako to obísť? dosť by ho to potešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 (editace) u me kdyz dam zpatecku tak se mi rozsviti obe - jiz z vyroby Editováno: 7. Listopad 2018, autor: milstas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 čo máš za ročník? ja sa bavím stále o 2013. nové s elektrikou na báze F3 (2015 či 2016 bol ten zlom) to vedia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 (editace) 09.2013 16TDI vybava styl Editováno: 7. Listopad 2018, autor: milstas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clooney Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 12.2012 elegance pri zpatecce mlhovky rozsviti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.