Přejít na obsah

Clooney

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Clooney

  1. V Loukove jiz neni jedine odstavene auto a to jich tam jeste pred tydnem par stovek bylo. Tak snad to uz bude bez odstavovani.
  2. Ahoj...mam podobny problem s RNS510 ...zacalo mi to robit po nainstalovani novych map....uz si to vyriesil?dakujem

     

     

    cit... Můj columbus co občas bouchnul do repráků a vypnul se, pak zase naskočil. Toto se zhoršovalo až se za jízdy vypnul a repraky bouchaly ještě pár minut po dojezdu. Na tlačítko ani nic jinéhe teď rádio nereaguje. Zkusil jsem ho vyndal/zandat jediné co to přineslo bylo, že v rádiu chvilku tikalo. Radio ani neblikne. Nejde reset tlačítky. Po pročtení všeho možného to nevypada na soft ani disk. Je to columbus 2009 v rapidu 2012. Jiné radio funguje normálně. Napadá mě zdroj v rádiu, ale nevím. Neřešil to někdo prosím? 

  3. Neporadi nekdo nekoho kdo to opravuje? Nechce se mi to posilat nekomu pres bazos atd. Nejlepe z Liberecka, ale neni problem nekam zajet aspon na diagnostiku co s tim je.
  4. Tat to nefunguje, vyndal jsem h15 a nic, zkusil jsem ještě přední blinkr a taktéž nic nehlásí.
  5. Můj columbus co občas bouchnul do repráků a vypnul se, pak zase naskočil. Toto se zhoršovalo až se za jízdy vypnul a repraky bouchaly ještě pár minut po dojezdu. Na tlačítko ani nic jinéhe teď rádio nereaguje. Zkusil jsem ho vyndal/zandat jediné co to přineslo bylo, že v rádiu chvilku tikalo. Radio ani neblikne. Nejde reset tlačítky. Po pročtení všeho možného to nevypada na soft ani disk. Je to columbus 2009 v rapidu 2012. Jiné radio funguje normálně. Napadá mě zdroj v rádiu, ale nevím. Neřešil to někdo prosím?
  6. Wirer, dekuji vse co jsi vypsal bylo odskrtnute, zaskrtal jsem to. Ted jen pockat az praskne nejaka zarovka.
  7. Je mozne nejak nakodovat ci odkodovat funkci prasklych zarovek? Mam rapida 1.6tdi 12/2012. Mel jsem ted prasklou zarovku hlavniho svetla a nic to nehlasilo, coz bych rad any to hlasilo.
  8. 12.2012 elegance pri zpatecce mlhovky rozsviti.
  9. To jsou predni silentbloky prednich ramen. Vymen je a bude klid.
  10. Realizoval prosim nekdo dodelani ovladani zadnich oken. Mam 4x elektriku ale od ridice jen predek.
  11. Nevi nekdo jaky je rozdil v jednotkach? 7P6035730K se mi nedari sehnat. Muzu mit s C nebo F. Co ktera umi? Neni nekde nejakej tahak se vsema jednotkama?
  12. Nemate nekdo moznost zjistit cisla dilu? Zajima me gps antena a mikrofon s kabelem do radia.
  13. Dekuji za rady, prave jsem to udelal a vytahl piny z konektoru. Vse funguje a na packu to nereaguje, takze se snad nemusi odletovavat packa. Jen jsem se lekl, ze tam nemam osazen pin 17 jak je na fotce. Nastesti to znamena jen to, ze nemam signalizaci hladiny ostrikovacu.
  14. Tak uz mam prehozeno a hada se to. Staci teda ty tri v budikach nebo i odletovat packa? Jsou to tedy ty tri jak pises vyse? Mam 1.6 tdi 2013 tak to snad budou ty stejne cisla. Jsou tam ty cisla videt? Maji se ustipnout, vypinovat ci co s tim?
×
×
  • Vytvořit nový...