CEZAR Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 (editace) Ahoj, mám k dispozici komplet přední sedačky, ale z jiného auta. Auto mám komplet pojištěné, včetně havarijního pojištění. Když se nedejbože něco stane a pojišťovna bude řešit dopravní kolizi a já v autě budu mít přední sedačky z jiného auta, co mi na to řeknou? Sedačky určitě nejsou testovány na Octavii, neměly by tam co dělat, ale jsou to normální autosedačky, pouze od jiné značky. Pokud se v tom někdo vyznáte, poraďte mi prosím. Rozhoduji se, jestli je tam namontovat nebo ne. Díky Editováno: 11. Březen 2013, autor: Wojnar Pro psaní příspěvku používej základní font!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Z akeho auta? Je to koncern? Budes prerabat aj kolajnice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEZAR Vloženo 11. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Není to koncern a nejspíš budu muset vyměnit kolejnice, protože to určitě nebude sedět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEZAR Vloženo 17. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Úplně zbytečný dotaz. Nejde to a nikdy to nepůjde. Legálně, třeba kvůli pojišťovně, ne. U aut musí projít schvalovacím procesem i klička od okna a ty chceš měnit sedačky, které jsou mj. součásti zádržného systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Pravděpodobně to řešit nikdo nebude, ale náhoda je blbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.