Publikováno Březen 10, 201312 r Ahoj, mám k dispozici komplet přední sedačky, ale z jiného auta. Auto mám komplet pojištěné, včetně havarijního pojištění. Když se nedejbože něco stane a pojišťovna bude řešit dopravní kolizi a já v autě budu mít přední sedačky z jiného auta, co mi na to řeknou? Sedačky určitě nejsou testovány na Octavii, neměly by tam co dělat, ale jsou to normální autosedačky, pouze od jiné značky. Pokud se v tom někdo vyznáte, poraďte mi prosím. Rozhoduji se, jestli je tam namontovat nebo ne. Díky Upraveno Březen 11, 201312 r od Wojnar Pro psaní příspěvku používej základní font!!
Březen 11, 201312 r Autor Není to koncern a nejspíš budu muset vyměnit kolejnice, protože to určitě nebude sedět.
Březen 18, 201312 r Úplně zbytečný dotaz. Nejde to a nikdy to nepůjde. Legálně, třeba kvůli pojišťovně, ne. U aut musí projít schvalovacím procesem i klička od okna a ty chceš měnit sedačky, které jsou mj. součásti zádržného systému.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.