Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem se dnes stavil v servisu zeptat se na tento problém, koukli do systému a byla tam aktualizace sw pro ř.j. topení a klimatizace. Po přehrání to už funguje :)

Vloženo

Motor je 1.4TSI r.v. 05/2012 a kolko to trvalo netusim nechal som to tam 2 dni, nezdalo sa mi radenie 1-2 stupna islo to tazko tak mi namazali tiahla(asi)  a uz je to lepsie (ale na radenie hondy alebo toyoty to nemá-skusal som pred kupou)

• o 1 rok později...
Vloženo

Nie celkom to patrí sem, ale nechcem zbytočne zakladať novú tému.

Mám Yeti-ho  2. rok (2.0TDi, 81kW 4x4,26000km), žiadem prevádzkový problém, ale jedna vec mi v zime vadí - z oblasti stredového tunela - predovšetkým radiacej páky ťahá do auta studený vzduch, čo je za jazdy v mrazivých dňoch obzvlášť nepríjemné. Aj keď sa auto časom vykúri, v tomto  mieste je stále citeľne chladnejšie a "ťahá" mi na ruku aj nohu - akoby pod manžetou radiacej páky bol už len vonkajší priestor. Auto je v záruke, zatiaľ to nechcem rozoberať. Ak máte podobné postrehy, ako ste to riešili?         

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Myslím si že yeti topí díky elektrickému předehřevu mnohem rychleji, je cítit vlažný vzduch hned po vyjetí. Když jsem měl Roomstera TSI tak dlouho foukal studený vzduch než začal foukat vlažný vzduch.

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Moje zkušenost s 14 dní starým Yetim D2.0 81 Kw 4x4. Manuální klima. Dnes ráno -2 mlha, hnusný led, než jsem to oškrábal cca 5 minut na volnoběh a po cca 3 km jsem si všiml, že teploměr ukazuje teplotu na cca 10tém dílku (nejsou stupně, je to druhý větší zleva :) ). Topení jsem měl nastaveno na 3/4 ale moc nehřálo. Tak že jsem dle návodu otočil kolečkem naplno doleva a pak doprava. Stál jsem na křižovatce. Po pár sekundách jsem náhle poklesla teplota cca o 5 dílků.

Můj amatérský závěr? Yeti si nejdříve zapne uzavřený okruh pro motor, aby se rychleji ohřál a tím otočením doleva a pak doprava mu naznačíte, že chcete mít teplo. Jinak by se to mělo automaticky přepnout po zahřátí na provozní teplotu. Ale taky je to možná pěkná blbost  :kol-46: . Hezký den.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...