Publikováno Březen 13, 201312 r Zdravim vsetkych. Chcem sa opytat co treba vsetko spravit pri vymene prepinaca svetiel za prepinac svetiel s funk. auto org. OC, tak aby ta funkcia auto fungovala. Mam OC II r.v. 2007 1.9 TDI 77kw. Pripadne ci mi niekto s tym vie pomoct v okoli Mlada Boleslav.Samozrejme nie zadarmo. Chcel by som aktivovat aj funkciu corner a denne svietenie. Dakujem za rady Upraveno Březen 13, 201312 r od Krisso
Březen 13, 201312 r Nové čelní sklo, zrcátko se senzorem, kabeláž, 4 polohový ovladač + nějaké to kódování... taky jsem to měl v plánu
Březen 13, 201312 r Autor Tu funkciu auto by som chcel vyuzit na to aby mi svietili stretavacie svetla automaticky a na funkciu coming home. Aby som nemusel davat senzory svetla. Ak sa to vobec da.
Březen 13, 201312 r Autor no aby ti to fungovalo automaticky potřebuješ právě ten senzor na čelním skle Ja chcem aby mi v polohe auto automaticky po nastartovani stale svietili stretavacie svetla. Nemusi sa prepinat denne svietenie so stretavacimi. Ide o to aby som nezabudal svietit a mohol si aktivovat comig home. Nechcem kvoli tomu menit celne sklo.
Březen 13, 201312 r aha takhle A nechceš si nechat teda nakódovat denní svícení? Po nastartování ti budou svítit potkávačky v poloze nula, když přepneš do polohy potkávaček tak se navíc podsvítí přístrojovka a aktivuje se funkce corner mlhovek (pokud si ji taky necháš nakódovat)
Březen 14, 201312 r Autor aha takhle A nechceš si nechat teda nakódovat denní svícení? Po nastartování ti budou svítit potkávačky v poloze nula, když přepneš do polohy potkávaček tak se navíc podsvítí přístrojovka a aktivuje se funkce corner mlhovek (pokud si ji taky necháš nakódovat) prave preto hladam niekoho kto to ma s tym skusenosti aby mi poradil ake su moznosti a hlavne nakodoval to
Březen 14, 201312 r Na denní svícení potkávacími světly nepotřebuješ nic měnit a ani nepotřebuješ polohu auto na přepínači světel - je to změna nastavení software auta. Tedy to řeší servis a nebo někdo šikovný s vag kabelem. P.S. tou otázkou si to pořádně zamotal. Zní to jako že chceš automatické rozsvěcení světel podle osvětlení venku :-)
Březen 16, 201312 r je to tak, pokud ti jde jenom o denni sviceni tak funkci auto nepotrebujes (leda jenom pro paradu).nakodovat by to mel umet kazdy servis skoda...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.