Zuzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Ahoj mám docela zajímavý problém Mám superba RV 2002 LPG, tedy bez možnosti sklápění zadních sedaček a za zadními sedačkami je namontována 70L nádoba na zemní plyn. Do kufru se nedá dostat ani skrz vak na lyže. Zámek na dveřích kufru je za 11 let nepoužívání zarezlí a nelze do něj strčit ani klíč. Včera jsem si do kufru dal věci a už se mi kufr neotevřel. Zámek je slyšet že funguje ale kufr nelze otevřít pomocí klíčků, ze dveří řidiče ani klasicky za "madlo" na dveřích kufru. Z kufru se tedy stal dokonale nedobytný trezor. Dnes jsem byl s autem v orginál škoda servisu a tam mi bylo řečeno že to půjde asi otevřít jenom hrubou silou a že mám počítat s výměnou dveří kufru. Nemáte někdo nějaký nápad jak se dostat do kufru i bez zničení dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Já osobně bych se nejdřív snažil rozhýbat ten zámek na kufru, prostříkat ho WDčkem nebo něčím podobným, aby povolil a mohl jsi zasunout klíč a otočit s ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 21. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Tak jsem to zkusil prostříkat WDčkem ale ani ťuk. Klíček tam nejde ani strčit. Ještě zkusím koupit něco na rez, pokud se něco takového prodává ale moc tomu nevěřím. Nenapadá vás nějaké jiné řešení bez toho abych musel udělat díru do dveří kufru autogenem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 tobě se jako zasekla ta západka do zámku a klíč tam ani nevsuneš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Celý ten zámek prolévat odrezovačem a WDečkem, trpělivě zkoušet tu krycí západku uvolnit a opět vše prostříkat obojím a nechat působit, klidně do druhého dne. Určitě se to nakonec povede. Je možné, že praskne pružinka co zavírá ten krycí plíšek zámku, ale to je to nejmenší, potom jen vhodně zakrýt celý zámek - já tam mám z nějaké lékovky víčko a je to perfektní ochrana před marastem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 21. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Krytka zámku tam není (asi mě už někde opustila) jediné co tam zbylo je malá pružinka která ji zřejmě měla držet na zámku. Ano, klíč nejde ani vsunout do zámku a zámek je zrezlý a zatuhlý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
21karlos Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 mám stejný problém.....klíč tam jde strčit jen do půlky asi budu muset taky udělat díru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Za mě stříkat,zkoušet,stříkat,zkoušet...na dodávce jsem to měl taky zajebané (cca 5let otevírání pouze centrálem,dokud se neposral) jako svině a nakonec to šlo...WDčko je na to nej. Nebo možná snad Kofola???ale tu jsem nezkoušel. Vždy mi pomohlo WD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Jak jsem psal a kolega také "stříkat, stříkat a zase stříkat" a půl je hotovo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
21karlos Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 ok budu to skoušet už stříkám dva dny wd čkem tak uvidim da se ten kufr otevřít nako ze vnitř? kdybych vlezl zadníma sedačkama do kufru da se to tam nak pořešit ....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 No Supa neznám,ale FII má jestli se nepletu na zámku takovou páčku...nebo to bylo na Feldě??, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 A zase jeden z příkladů. Téma založil nějaký člen "Zuzi", protože měl problém ale od té doby už nebyl přihlášen, tak se ani nepodělí o to, jestli to má vyřešené a jak to vyřešil. Tím pádem si myslím, že nějaké rady jsou jen házení hrachu na zeď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 A vtomto připadě ja dobra rada nad zlato. MAM OTVIRAK NA KONZERVY, anebo zaplat a ja to otevřu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 7. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Ahoj tak problém se povedlo vyřešit. Sice wdčko ani antirez nepomohlo ale pomohlo pořádně zatlačit na víko kufru ve chvíli když někdo zmáčk čudlík na otevírání kufru (od řidiče). A to mi v originál servisu řekli že prý musím vyměnit celé páté dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 A v čem je závada, že to nešlo otevřít?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 7. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 To nevím v čem byla závada. Prý možná správně nedosedl mikrospínač. Ale nevím nic jsem neměnil a vše zase funguje jak má. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
21karlos Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Takže jelikož jsem muž činu a už se nedalo nic dělat sklopil jsem zadní sedačky a vlezl si do kufru.musel jsem roztrhnout polstrování těsně nad zámkem a pak jenom cvaknout na zámek směrem do prava.kufr se otevřel..... teď už vím že by stačilo cca 2 až 3 cm nad zámkem vyvrtat do plastu dírku asi desítkou vrtáčkem a šroubovákem cvaknout do pacičky na zámku.Potom jsem rozebral to polstrování a musíte povolit 2xšroubek na trojůhelníku.odešel mi motůrek na otevírání.ale uplně stejnej je z Octavie na otevírání nádrže paliva.je schovanej na leve strane v horním víku kufru.Je přišroubovanej k vrchní lište kde je i osvětlení spz a tlačítko na otevírání kufru.motůrek je ale k lište přišroubovanej z druhé strany takže tu lištu musíte sundat také.To jsou ale jen 4 matičky a pak jde célá lišta pootočit takaby jste sedostali na ty dva šroubečky co tam držej motůrek.Výměna proběhla úspěšně až na to že to trochu odsralo to polstrování :kol-26:Fotky doložím příště ale není to moc těžké stačí jen trpělivost...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Karlosi, skutečně jsi muž činu, tak to má být, když člověk něco úspěšně pořeší, tak by se měl se svými zkušenosti podělit Když jsou i fotky, tak to nemá chybu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.