Joohanek Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Dobry den panove, mam problem s vybijenim baterie. Koupil jsem si novou auto baterii 42Ah. Alternator mi na volnobeh tlaci do baterky 13,76V. Ampermetrem jsem nameril ze mi zhasle auto odebira proud 100mA. Presto kdyz mi auto dva dny stoji tak nemohu treti den nastartovat a baterka je vybita. Je tech 100mA moc velky proud, ze by mi baterku za dva az tri dny vybil? Nebo alternator malo dobiji? Dekuji predem za Vase napady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 13,76 V na volnoběh vypadá dobře, ale důležitější je kolik to dává při provozních otáčkách, řekněme tak při 3000 ot/min. Vybíjení 100 mA na prázdno je dost, ale zas to není tolik, aby to za tři dny (tj. 72 hodin, takže 7,2 Ah) vycuclo celou baterii. Takže je to divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joohanek Vloženo 24. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 V tydnu zmerim kolik to dava na 3000 otacek a napisu. Zatim dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Až to budeš měřit tak poprve bez zatižení a podruhe pozapínej co je v autě -světla,vyhříváná zad okna apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.