Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

prosim Vás poraďte mi-ktorá lambda sonda je vadná-nad katalyzátorom alebo pod kat.

post-21923-0-04475400-1364129654_thumb.p

post-21923-0-00659100-1364129673_thumb.p

• 1 měsíc později...

Zdar chlapi !

Nemáte někdo tušení, jestli jsou u tohoto motoru obě lambdy shodné, nebo každá jiná ?

každá je iná...

• 3 roky později...

Zdravím, holce se na Fábce rožne vrtulník a zase zahasne za den a tak stále dokola. Diagnostika říká lambda, ale asi ještě není úplně mrtvá, když vyhazuje chybu sem tam a zase zhasne.

Jednu lambdu jsem našel pod kapotou na vyůustění výfuku z hlavy.

Má tento model 1 lambdu nebo dvě?

• 3 týdny později...

dvě, první je jak říkáš na katu u hlavy a druhá je na svodech před vlnovcem

• 1 rok později...

Nevi te nekdo kdyz se zahreje motor tak se mi neco u Lamdby sondy neco zacne palit a trochu to kouri v tech místech co stím muze bejt! Dík Fabie-HTP1.KW.

Upraveno od petrvirgulak
chyba

• 6 let později...

Ahoj,

mam dotaz. Mam Fabia 1.2 HTP 47 kW, potrebuju vymenit predni lambda sondu. Objednal jsem NTY a ma pouze 4 piny a 4 kabely, v aute je original Skoda, ma 5 kabelu a 6 pinu. Jak tam zapojim tu NTY? Lze to prepinovat a popripade jak? Prosim o nejake rady.

Diky vsem predem 😉

Jenže tato ma 6 polu (pinu) ale podle obrazku pouze 3 kabely a tu co jsem objednal, tak mi to nabizi primo kompatibilni lambda sondu podle meho VIN cisla. Ja mam 5 kabelu a 6 tech pinu. Jaky je v tom rozdil? Protoze tu co jsem objednal, tak je primo pro moje auto, jen ma jinou koncovku. Stejnou koncovku jako mam, ma pouze original a tu uplne kupovat nechci, stoji kolem 5-6 tisic. Jde ta koncovka nejak prepinovat?

Obrázek je ilustrativní, tady máš např. 5 kabelů:

https://www.motora.cz/vika/99061784001.html?KTypNr=17395

Vyměnit konektor samozřejmě lze, ale to sis měl rovnou objednat univerzální sondu bez konektoru. Pokud je sonda i s konektorem, tak bych to nedělal, pochybuji že bude fungovat dobře.

Oka dik moc za radu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.