Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no rozhodně vypadá lépe něž bílá, bílá je fakt trapná..  :kol-44:  ale modrá race se stějně hodí nejvíce ;) nechápu proč sis bral šedou :D

možná trapná, ale chtěj jí všichni  :kol-48:  Co ty to máš prosimetebe za barvu v tom avataru ?  :kol-98:  :kol-98:

Ne teď vážně, ta šedá je prudce nebezpečná na silnici. Tahle barva splyne částečně s oblohou i se silnicí a je průser. A to bez ohledu na to, jestli se mi líbí nebo ne.

Ještě se vrátím k výfukům.
Takto to vypadá u benzínového RSa:

post-32075-0-58913700-1379678164_thumb.jpost-32075-0-13313700-1379678166_thumb.jpost-32075-0-71704100-1379678167_thumb.jpost-32075-0-59390700-1379678169_thumb.j

A takto u dieselového:

post-32075-0-61933500-1379678188_thumb.jpost-32075-0-23901100-1379678190_thumb.jpost-32075-0-72625300-1379678191_thumb.j

no podle videa sice ano,.. ale ma to uplne tak stejne a totozne jako OIII RS ? ...... Nevim jestli na videu je benzin nebo nafta,.. pokud benzin tak je to zatim spravne,... ale pokud nafta, tak to ma odlisny, protoze aspon nema jednu koncovku slepou ;)

v tom je podle me ta pointa

tu naftu snad ani nepřipomínej

Lukason: drobnustka - RS6 je vzdy jen benzin

a je pravda ze na nafte se tim dobre pomstili... :(

Kurna kuci, co sem zase rvete nějaky západní audiny, tohle je topic o octavii 3, pak tady děláte spidermanovi bordel :D

prej RS6 s naftou, to až začnou dělat tak já nebudu mít rád AUDI.... zase blbci rvou do RS Q5 naftu  a .....

tak jelikoz se o audi nezajimam, tak nemuzu logicky vedet ze audi RS6se nedela v nafte,....

kazdopadne nebude trvat dlouho a v nafte taky bude,... takze si myslim ze to je uplne jedno ;)

tak nějakej idiot, co má na auto za 3 mega a nemá na benzín by si to koupil, takovych znám hodně.... 

Upraveno od kokta7

nejde o idiota, jde o to co kazdej preferuje a pokud audi bude chtit vyhovet tak vyhovi a zabuduje tam nejakou naftu,... nepripada mi to nejak tragicky ci odlisny,..... ostatni automobilky to uz tak maji a uz neplati to ze je nafta lina,... ;) kdyz se to pekne udela,... dokazde trumfnout kde jakej turbo benzin ;)

si děláte prdel s tou RS6 ne ?  :kol-44:  Ty wole, zásadně v naftě !!! :kol-48:  :kol-48:  :kol-48:

Nevíte proč nejde RS nakonfigurovat s těma 19-ti palcovejma kolama???

A všude v testech to maj jenom na 18kách, přitom ty osmnáctky jsou takové nic moc......

Zato na těch devatenáctkách, to nemá chybu :kol-47: .....teda až na ty falešný vejfuky u nafty... :kol-44:

Treba nejsou zrovna k mani ;) ....... nedostatek kol ;)

prej nafta je dobrá, tak to fakt napíše člověk co nikdy nejel v 4.2 nebo v 5.0, postav mě vedle stejně kw naftu a benzín ti stejně natře zadek...

spíš marketing co preferuje, přeci člověk co má na auto za 3 mega, mu je jedno jestli bude jezdit za 8 nebo za 10.... jediny v čem vidím problém je menší dojezdu benzínu ale to je vše....

19´´ kola jsou jen součástí originálního příslušenství, takže nebudou v konfigurátoru, už se to tu řešilo.

19 kola budou v konfigurátoru od 45KT/13. :kol-31:

..dnes jsem viděl u dealera RS combi v bílé barvě...vypadá fakt moc hezky, je ve skutečnosti o moc hezčí než na fotkách....a ty sedačky, paráda....

Jo jo sedačky jsou super seděl jsem jen v dynamic paketu ale jsou stejný jako v RSu kromě potahu. Jinak RSko combi bílá v CB Auto České Budějovice.

19" jsou luksusní uvažoval jsem o nich, ale na naše silnice to není jsou spíš na parádu toť můj názor.

Upraveno od kačer

Tak to se zitra do CB Auto tedy podivam !!

Cena neni ani nejak extremni ;) 

jsou nějaký zmatený u Loudy, převodovka manuální a je to v automatu :kol-27:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.