Lucasse Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 manfroto: muzes to mit jako bojovej ukol. Pak dej vedet co ti na to ve skodovce rekli 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 http://www.the-car-addict.com/2013/08/Gallery-Skoda-Octavia-RS-Combi-Steel-Grey.html http://www.the-car-addict.com/2013/08/gallery-skoda-octavia-rs-sedan-20-tdi.html pár hezkých odkazů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 tak oni to myslej vážně ! Už jenom kvuli tomu bych si to snad nekoupil. To je příšerný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 nekupovat si to kůli výfuku? málem jsem spadnul že židle 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 jo, kvůli výfucku, takže klidně spadni. Když se mi něco takhle moc nelíbí, tak je to definitivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 neber to špatně, každému se třeba něco někde nelíbí(detail) a stejně to koupí...až to bude od sazí tak to po pár kilometrech bude černý uvnitř a ani si toho nikdo nevšimne, max přeleštím obvod koncovky a je to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 oni to pod tlakem budou muset dát do pořádku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 (editace) No ja myslim, ze toto "do poradku" nedaji. Prece jen pridat autu druhy funkcni vyfuk uz neni uplna prdel. Na druhou stranu, toto po pravde by mi vsech "usporach" na O3 vadilo ze vseho nejmene. Kdyz nekam jedu, tak na svuj vlastni vyfuk fakt nekoukam a co si mysli ostatni na silnici, kteri na nej koukaji, to je mi opravdu sumak. Editováno: 24. Srpen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 to mi připadá, jako taková ta falešná koncovka na Fábii, kde je vidět i ta blenda, jak to není průchozí. U toho eresa by samozřejmě bylo řešení buď vytáhnout ze zadního tlumiče druhou rouru (záleží, jak je konstruovanej) nebo to rozbočit až za tlumičem a přetáhnout rouru na druhou stranu. Je otázka ovšem, jestli je tam na to místo. Je dost dobře možný, že bude v cestě nádrž nebo kryt rezervy. Pak je to řešitelný sice taky, ale ty náklady na úpravu za to nestojej. Mimo to se musí trubka odizolovat od karoserie, což jsou takový ty AL vroubkovaný plechy natvarovaný na podvozku auta. Děsná složitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Taky si myslím, že nikdo nic "do pořádku" dávat nebude. Prodej RS je oproti běžné Octavii daleko menší, tak se jim to nevyplatí. Btw. místo tam asi bude, vzhledem k tomu, že benzínu se to tam vejde (alespoň podle zobrazení v Etce) a tudíž je i ta druhá koncovka funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Já to chtěl na svým autě taky pořešit jako Duplex s tím, že přeci stejná motorizace 4x4 má koncovky na obou stranách, jenže ouha, tam je na podvozku díky tý čtyřkolce všechno jinak. Na tohle by ses u RS musel prostě taky podívat fyzicky. Jenom z Etky to nevyčteš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 (editace) hurikane ty budeš mít benzín ne? tak pohoda.. ta zelená v liftu je fakt moc pěkná a solidní sedačky navařit se to tam dá vždy ;-) Editováno: 24. Srpen 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 jj benzín, ale tak téma mě zajmá kokto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 to že je druha koncovka jen imitačka,by se dalo překousnout,ale jak je udělanej ten funkčí s tou koncovkou..to je mazec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 jj benzín, ale tak téma mě zajmá kokto :-) nojo, tak kam bys padal, když budeš mít benzín ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Já to chtěl na svým autě taky pořešit jako Duplex s tím, že přeci stejná motorizace 4x4 má koncovky na obou stranách, jenže ouha, tam je na podvozku díky tý čtyřkolce všechno jinak. Na tohle by ses u RS musel prostě taky podívat fyzicky. Jenom z Etky to nevyčteš. No jestli to zobrazení sedí, tak je to evidentní. Vedení potrubí je jiné, má třeba dva tlumiče, na rozdíl od nafty. Podívej se sem: http://forum.skodahome.cz/topic/123175-%C5%A1koda-octavia-iii-rs/page-5#entry1778175 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 ale to jo, já to viděl. Jenže z toho spolehlivě nevyčteš, jaký je uspořádání na podvozku obou motorizací. U nafty prostě může nastat situace, že tu rouru od výfuku nebude kudy protáhnout na druhou stranu. Takhle to fakt nepoznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 http://ifaster.tiscali.cz/skoda-octavia-rs-muze-mit-az-272-koni/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 tak to bylo i starší verze, když si tam dal kovany části motoru z S3, tak to šlo taky a vykon určitě pujde zvednout o 20 až 30kw bezpečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanyXY Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Z jiného soudku. A co motor, chlapi! Jsem jednoznačně rozhodnutý jít do benzínu. Ale jaký je váš názor na spolehlivost, hlavně co se týče rozvodového řetězu, který dle mého kamaráda - mechanika s autorizovaného servisu, dělal problém u 1.8 TSI - protahoval se, praskal... Ve všech případech Škoda uhradila opravu i po záruční době, ale nerad bych trávil většinu času v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Asi takto, je to již III. generace tohoto motoru, přičemž rozvody mají být také nějak upraveny (v čem úprava spočívá se nikde nedá dočíst). Toto se ukáže až časem. Největší zádrhel u předchozí generace je ovšem napínák řetězu, než řetěz sám o sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Moc pěknej test v dnešním autosalonu kurwa to auto žeru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Moc pěknej test v dnešním autosalonu kurwa to auto žeru! Myslis tu placenou recenzi?! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 No, když jsem dopsal příspěvek, tak jsem si uvědomil, že jsem ho mohl ještě editovat tímto směrem, že mě to chvílema připadalo až moc pozitivní a přehnaně vychválený Já si prostě myslím, že to auto se asi opravdu oproti i předchozím generacím posunulo dál a to k čemu bylo stvoření je prostě i vzhledem k slušný ceně výborným kandidátem. Myslím, že je hodně konkurenceschopný. Rád bych se v něm svezl a porovnal s předchozí FL RS. Bohužel nevím o žádném dealerovi, který by jí měl v našem kraji Kutná hora, Kolín, případně Pardubice, Chrudim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Nevim jak RS, nemam zkusenosti, ale mel jsem tu moznost ridit kratkou O3 s 1.6 TDI a O3 Combi s 2.0 TDI (v kazde cca 600km) a oproti O2 FL se to auto dal nikam neposunulo, naopak. Nechci byt extra kriticky, jsem fanouskem Skody, ale cost cutting a postaveni Skody v kocernu VW je jasne dane a to vse se odrazilo v nove O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.