Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No na reklamaci to určitě je, hlavně když je to úplně nové auto... jsem zvědavej jak dlouho jim ještě zabere dořešit ty věčné problémy ze sedačkami u RS... :kol-134:

Vloženo

Kdysi u staré Škody 1000 MB se říkalo tisíc malých bolestí. Když vidím tu kvalitu u OIII díky úsporám tak to bude asi platit opět. Bohužel větu že se to rozjezdí a zlepší časem jsem slyšel již u nový O1 a a pak to tvrdě řešil po skončení záruky s Škodou MB.Samozřejmě že se to nerozjezdilo.

Takže tuto vejmluvu maj již servisáci Škody geneticky zakódovanou. Proto jsem změnil stáj a předu spokojeností.

Vloženo

Vždyť kazdej ví co sedlám tak jáká RS. Ale těch úspor si všimli i novináři a tak OIII projela Auto roku 2014 díky krizové koncepci auta. Pravda u RS to tolik neplatí, ale jeden segment to nezachránil. Tím že nevyhrála OIII přišla o dost šancí v budoucnu protože příští rok bude již OIII tuctový auto a žádná novinka. Pokud stejný model šetření aplikují i na připravovanou velkou Schade 4x4, teda dle tvrzení výrobce o velikosti auta, tak teda je bez šance i v budoucnu.

Hezkej byl dnešní automagazín na Primě a reportáž z veletrhu v Americe. Tam je ještě automobilovej svět celkem OK.

Vloženo

Přesně tak, tohle myslím uplně stačí:

http://ekonomika.idnes.cz/prodeje-aut-v-evrope-rostou-skoda-dohnala-fiat-f49-/eko_euro.aspx?c=A131119_100127_eko_euro_suj

http://ekonomika.idnes.cz/nemci-vychvalili-v-ankete-skodovky-dua-/ekoakcie.aspx?c=A131127_125211_ekoakcie_fih

Záměrně neuvádím statistiku z ČR nebo SR - protože, ta se pro většinu odpůruců ŠA nepočítá.

OIII je prostě dobré auto :kol-47: (ať se Vám to líbí nebo ne :kol-28: )

Mimochodem, jestli se povede záměr, že se dostane do Top10 ve světe, to ještě uvidíme - to je totiž hodně hodně velký cíl :kol-33:  Jen pro srovnání, OII byla na 28. pozici na světe.

Vloženo (editace)

Hurikan88: Já bych ty Mercedesy vůbec nekupoval... vidíte to mlžení reflektorů, u nového TAK drahého auta..... to bude tím, jak se tam šetří .... to je hrůza.... :kol-98:

Omlouvám se za OT, ale tomuhle jsem nemohl odolat :kol-46:

Editováno: , autor: Napalm
Vloženo

V pondělí tam jedu znova a udela další reklamaci...mimoto dnes reklamace spolujezdcovi sedačky a levého odstřikovače , který se nedovírá :)

Dej vědět prosím jak napravili ten ostřik u mne taky úplně nezajíždí levý ostřik :kol-32:

Vloženo (editace)

nataveni priklopeni praveho zpetnwho zrcatka funguje i bez el sedacek, nastavno presne podle navodu na briskoda, navod je zde, jak jsem tu uvadel, je v návodu jasne uvedeno, ze zrcatko poklesne o danou polohu bez moznosti zmeny... A tedy jak jsem tvrdil ze to funguje i u O II...

Editováno: , autor: Hravec
Vloženo

Mne o teda nefunguje. Cele menu som presiel - zaskrtol polozku a nic. Zrkalo sa ani nepohne.

Skusal som aj prepinac zrkadiel vo dveach (ci to nema nejaky suvis).

Ak to niekomu funguje, tak to ma mozno suvis s nejakou polozkou nadstandartnej vybavy...

Vloženo (editace)

Mne o teda nefunguje. Cele menu som presiel - zaskrtol polozku a nic. Zrkalo sa ani nepohne.

Skusal som aj prepinac zrkadiel vo dveach (ci to nema nejaky suvis).

Ak to niekomu funguje, tak to ma mozno suvis s nejakou polozkou nadstandartnej vybavy...

aby to fungovalo, musí být zrcátko před zařazením zpátečky nastaveno na R

Editováno: , autor: Hravec
Vloženo

Ok, když zařadím zpátečku a mám to na R - tak se zrcádko sklopí .... a co když to zrovna nechci - couvám např. někam do vrat. Když přepnu z polohy R na 0 -  vrátí se zrcádko zpět ??

Vloženo

Ano,to sklápění funguje jen na R, když dáš 0, zrcátko bude stále v původní nesklopené pozici.

Ale jelikož to sklopení není až takové, tak se s tím dá couvat i do vrat,takže to přepínat nemusíš.

No to uvidíš sám, až ti to bude fungovat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...