Srpen 20, 201312 r bohužel menší na RS nedáš... Škoda Octavia RS má větší brzdy než Volkswagen Golf GTIJe to trochu k nevíře, ale auto, které Octavii RS darovalo všechny důležité prvky jako motor nebo platformu MQB a které by mělo být v hierarchii koncernu Volkswagen zařazeno výš, v jednom ohledu ztrácí. Má menší přední brzdy. Volkwagen Golf GTI si vystačí vpředu se 16" brzdami, Škoda Octavia RS má brzdy 17palcové. Rozměr v tomto případě neznačí skutečný průměr kotoučů, ale skutečnost, že přes ně "nenavléknete" menší než 17palcová kola.
Srpen 20, 201312 r no ty love bych za to tedy nedal ani náhodou.... jsem patriot a Škodovku uznávám, ale za mega bych si představoval něco úplně jiného.... i když i jám mám O III která papírově stála skoro to samé, ale koupil jsem ji s 641 km na tachometru a stářím 4 měsíce a něco.... za 605 tis. Kč
Srpen 20, 201312 r viděl jsem na horách na parkovišti O II RS se zimníma sedumnáctkama, jak se tam klouzal sem a tam a všichni jezdili kolem na patnáctkách či šestnáctkách a měli z eReSa prdel.... ale na pohled to bylo velmi pěkné auto.... tak hodně štěstí a málo sněhu na těch Hawkách - nebo jiné auto na zimu...
Srpen 21, 201312 r @petr, když vezmu první rsa před 5 lety, tak ta cena je pěkně dole.. kdybys vyházel ty elektronický kraviny jako travel assistant, tak cena je hned daleko lepší...
Srpen 21, 201312 r do Dix1: přesně tak RS nevychází z Elegance a o tom to je.... má něco navíc, ale i něco namíň to kokta7: elektronické kraviny nejsou kravinami, chce si to vyzkoušet a už nikdy nebudeš chtít bez elektronických kravin... ba naopak....
Srpen 21, 201312 r přesně tak, jak tam jednou asistenty dáš, už v žádném dalším autě bez nich být nechceš... když fungují je to super (zatím jsem za posledních několik let nenarazil na něco, co by se s asistenčních systémů porouchalo u mojich aut, takže spokojenost maximální) každopádně sám mám nyní na 3C zimáky 17" 235/45/17 a můžu potvrdit, že na sněhu je to na nich fakt sranda, proto raději vozím řetězy (a když už gumy nepomůžou, což se stane tak 2 - 3 x za zimu, nasadím řetězy). a když už nahory, tak s naším druhým vozem (XC 90), tam už strach nemám že bych zůstal někde ve sněhu hurinak 88 = super info, jsem rád, že má lepší brzdy, to se vždy hodí
Srpen 23, 201312 r Mimochodem jsem si objednal RS holotu, nějaké 18", černý paket, stěrač bez asistentů se to dá taky ukočírovat, důležité tam jsou! Upraveno Srpen 23, 201312 r od Hurikan88
Srpen 23, 201312 r ježiši kluci, proč jste tam tu druhou rouru nemohli navařit http://www.autoforum.cz/bleskovky/nova-skoda-octavia-rs-tdi-ma-vyfuk-jako-toplanek-falesny-a-prazdny-foto/
Srpen 23, 201312 r mě se pořád nějak nechce věřit, že tam daj slepou rouru. To je něco tak blbýho ! Úplně bych se styděl v zimě, když by mi kouřilo půl auta. Výpis z Etky je jasnej, ale spíš si myslím, že to ve finále budou prodávat jen s jednou, dvojitou koncovkou tak, jak se to u týhle motorizace dělá.
Srpen 23, 201312 r jak tam je obyč vyfuk a do toho narvaná koncovka, to je fakt hnus, to nejsou schopni tam dát jednu rouru a svařit to? fakt strašná prasárna, ale tenhle postup je běžný... fakt hnus velebnosti, lépe řečeno tuzing od vyrobce...
Srpen 23, 201312 r no to je k smichu,... u benzinu budiz, ale nafta zklamala,... uz kvuli tomuhle bych radsi vzal benzin aby mi to v zime ,, cudilo " z obou radoby koncovek vyfuku
Srpen 23, 201312 r Nafta patri - DO KAMEN Benzin patri - DO ZAPALOVACE Znam to i jinak ale co uz v zime ti to coudi taky z drzky a poradnej DPF filtr mas taky
Srpen 24, 201312 r krásnej tuzing from škoda,myslím že by to bylo ideální plácnout na FB škodovky :-)
Srpen 24, 201312 r asi zkouší co všechno lidé snesou.. čím víc budou lidé řvát,tím dřív to uvedou do normálního stavu(vzhledu) ale aby se potom nezvedla cena..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.