Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já čekám na dealerem předobjednanou jako původně předváděcí a jen doufám, že bude dle plánu do konce roku, jen poté co čtu o přesunech, tak se spíše začnu modlit :)

Já se pro jistotu ani neptám. Konec roku je fakturačně údajně garantovaný, ale spíš čekám od našeho "hodného dědka" nějakou levárnu. Když viděl, že dostanu RS, tak ho málem klepla pepka. Vůbec bych se nedivil, kdyby v půlce prosince přišel se skladovou holou Ambition 1.6TDI. Tak na mě myslete a jestli jste nábožensky založení, tak se přimluvte. Dík

tak zítra mi pojede po lince moje nová RS.... škoda že u toho nemůžu být, docela by se mi to líbilo sledovat jak se mi auto vyrábí....

Tak dneska už se ti na ní maká co? Mě se bohužel bude dělat až příští týden. Už skoro počítám minuty

Jo, to závidím těm, co čekají na nové RS-o....je to super pocit, tešit se na novou kárku ;)

xstorm: kdy že jsi objednával? Doufám že se veze ta moje s tebou...by bylo fajn potom pozorovat stejné závady co :kol-28:

Upraveno od Hurikan88

Hurikáne, to kupuješ za své, nebo služební?  V tvejch letech jsem měl tak akorát na simsona ;)

tak mladej snad nejsem i když patřím mezi ty mladší kusy tady :kol-28:

a Staďáka mám taky :kol-28:

Upraveno od Hurikan88

Asi jsem se měl lépe učit ;)

tak kolega xstorm objednal 18.8. a bude jí mít v úterý, já objednal 22.8. a snad taky příští týden!

snad se na mě nebude zlobit když to sem napíšu..

HURI:............ tak to na prazskym srazu bude predvadecka ne ? ;)

Doufám Hurikáne, že jsi vzal benzín ;)

ano bude, když bude příští týden...mám v neděli volno tak rád dorazím! Vzal jsem béňo :kol-47:

Upraveno od Hurikan88

Tak to je správná volba! :kol-47:  

benal je benal,... je snim vetsi sranda ;) ..... ikdyz je pravda,... kdyz by se dal nejakej ,, chip a dejl " do nafty, taky by sranda byla ;)

..... zamlouvam si jednu jizdu jo ? :D

Jo, to závidím těm, co čekají na nové RS-o....je to super pocit, tešit se na novou kárku ;)

V okamžiku, kdy člověk jezdí s 1.6FSI/85kW, která na pětku ve 140ti točí asi 4500ot. nic moc pocit :-)

Tak dnes taky objednáno, jsem zvědav na to kdy bude, odhad 4-5 měsíců.

tak zítra mi pojede po lince moje nová RS.... škoda že u toho nemůžu být, docela by se mi to líbilo sledovat jak se mi auto vyrábí....

něco jako otec u porodu jo ?  :smich:  :smich:  :smich:

No asi tak trochu i jo....ale fakt by se mi to libilo to videt "live"

Hurikane nevadi..... Ale ver mi ze budu rad kdyz na aute zadne zavady nebudu muset resit...snad to uz vse vyresili

Lukason- ani jsem nejak nepostrehl ze je nejaky sraz...kdy a kde please?

Jestli vse klapne jak ma prijel bych uz s novackem...

Lukasonovi RSo nepůjčovat...trápí jedničku a po 20 ti minutách jízdy 1/4 nádrže pryč :D Je to prostě zlobivej kluk :kol-47:

Upraveno od Jendoslav

lepší než vidět vyrábět, přímo zažít jak ti ho někdo zdemoluje a s tím porodem to bylo dobrý Jirko :D

sorry chlapci,ak to tu už niekde je,ale nelúskal som skoro 30 strán... :kol-133:

post-62595-0-29751900-1384630449_thumb.p

a o co běží Libero ? RSIII sotva začali prodávat a ty už jí chceš rozebírat ?  :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.