Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

blbost, přečtěte si napřed obchodní podmínky, žádné závazné termíny! smolíček a čekat....

A hlavne, pokud byla smlouva uzavrena loni, tak se to urcite neridi zakonem, co plati od letoska.

Tak tak. a bylo to v podstatě nedorozumění... ale víte jaký to je čekat na nový auto;)

Takže už ses dovolal? Nebo se ti ozval dealer? :kol-148:

ozval, s omluvama.

no panečku, to je teda nářez 

jj čas 13:30 - mazec.... jsem zvědav na TopGear až tam bude

Upraveno od Hravec

a stovka pod 7 s

+ čas 16:12

njn, to jsou ty nové kravinky. nemůžu si bez diagnostiky vypnout na trvalo start/stop ani bez diag si nevypnu komplet stablizizační systémy.... jinak jak měřili vykon, tak mě to přijde celkem normální... u O2 RS která dekladuje 147kw, se naměřilo přes 160kw....

impozantní výsledek 

tak dnes kamoš objednával RS TDI (žádná extra výbava) - dodání červen, to je děs...

co sem psal asi....

Kokto graf peknej, ale ten max vykon je teda v hodne uzkym spektru otacek a dost to pada a v 6000tis tam je misto 248 200ps...

tak dnes kamoš objednával RS TDI (žádná extra výbava) - dodání červen, to je děs...

Popřád přemýšlím, proč tady někdo má termín dodání 3,5měcíce a jiní skoro půl roku.... myslel jsem, že je to třeba výbava, jako panoramatické okno a podobně....

Ale tak mě napadá, nebude to tím TDI motorem ? Protože předpokládám, že se objednává více TDI, hodně lidí co si auto mohou vybrat to berou i jako služení... :kol-60: Co vy na to ? Jen moje teorie...

Upraveno od Napalm

Kokto graf peknej, ale ten max vykon je teda v hodne uzkym spektru otacek a dost to pada a v 6000tis tam je misto 248 200ps...

Říkají to i v tom testu (topspeed.sk), že motor nemá cenu točit nad 5000 ot..... že už více výkonu nedává... možná tam bude prostor pro nový software do řídící jednotky (čip)... např. u Audi TT ten samý motor dává podstatně více výkonu už v sérii, křivku jsem teda neviděl.....

Upraveno od Napalm

Jenomoze podle skody by ten vykon mel byt 162kw od 4400-6200. Tady mas pri 6000 jen "147kw" Spis to vidim na novinarsky special...;-)

je možné že je to tím TDI.... ta čekací doba.... nicméně dá se koupit i dřívějším termínem, pokud má prodejce předobjednávku, např. jeden majitel RS zde na fóru došel k prodejci a koupil a prakticky skoro hned odjel....

:kol-47:

Upraveno od kokta7

ta černá je krasavec !!!

pěkný jsou sice všechny, ale jsou to manuály. Být to DSG počítám, že už je prodali. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.