Napalm Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 No na reklamaci to určitě je, hlavně když je to úplně nové auto... jsem zvědavej jak dlouho jim ještě zabere dořešit ty věčné problémy ze sedačkami u RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 kdyby jenom u rs dělá to i běžná kůže u O3 i starší generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Kdysi u staré Škody 1000 MB se říkalo tisíc malých bolestí. Když vidím tu kvalitu u OIII díky úsporám tak to bude asi platit opět. Bohužel větu že se to rozjezdí a zlepší časem jsem slyšel již u nový O1 a a pak to tvrdě řešil po skončení záruky s Škodou MB.Samozřejmě že se to nerozjezdilo. Takže tuto vejmluvu maj již servisáci Škody geneticky zakódovanou. Proto jsem změnil stáj a předu spokojeností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Kvalita díky úsporám,změna stáje... Každá automobilka má svoje bolesti,nebudeš láteřit tady,budeš láteřit na jiném fóru-Ford,VW,Mazda,BMW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Jen vím že auto mám zrovna pět let a má více než 100 Tkm a stále bez jediného problému. Protože mám víc aut tak proto menší proběh kiláků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 to jsi borec, když máč O III RS pět let asi nějakej prototyp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Vždyť kazdej ví co sedlám tak jáká RS. Ale těch úspor si všimli i novináři a tak OIII projela Auto roku 2014 díky krizové koncepci auta. Pravda u RS to tolik neplatí, ale jeden segment to nezachránil. Tím že nevyhrála OIII přišla o dost šancí v budoucnu protože příští rok bude již OIII tuctový auto a žádná novinka. Pokud stejný model šetření aplikují i na připravovanou velkou Schade 4x4, teda dle tvrzení výrobce o velikosti auta, tak teda je bez šance i v budoucnu. Hezkej byl dnešní automagazín na Primě a reportáž z veletrhu v Americe. Tam je ještě automobilovej svět celkem OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 V nižší střední třídě letos autem roku byla.Že je byla celkově druhá,není až tak špatné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Přesně tak, tohle myslím uplně stačí: http://ekonomika.idnes.cz/prodeje-aut-v-evrope-rostou-skoda-dohnala-fiat-f49-/eko_euro.aspx?c=A131119_100127_eko_euro_suj http://ekonomika.idnes.cz/nemci-vychvalili-v-ankete-skodovky-dua-/ekoakcie.aspx?c=A131127_125211_ekoakcie_fih Záměrně neuvádím statistiku z ČR nebo SR - protože, ta se pro většinu odpůruců ŠA nepočítá. OIII je prostě dobré auto (ať se Vám to líbí nebo ne ) Mimochodem, jestli se povede záměr, že se dostane do Top10 ve světe, to ještě uvidíme - to je totiž hodně hodně velký cíl Jen pro srovnání, OII byla na 28. pozici na světe. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 (editace) Auto roku 2014: Nižší střední třída: 1. Škoda Octavia2. Toyota Auris3. Peugeot 308 Více na: http://www.autorevue.cz/auto-roku-2014-vitezi-octavia-rr-sport-mazda-6-captur-i-brz#utm_medium=selfpromo&utm_source=autorevue&utm_campaign=copylink Editováno: 25. leden 2014, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/126475-huriho-steelka/?p=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Ja nevim jak u Vas, ale tyto ankety u me pri vyberu noveho auta nemaji zadnou vahu. Je to jen marketing. Aby pak zase nekam neprosaklo, ze tyto ankety byly na tom podobne jako u ADACu... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 (editace) Hurikan88: Já bych ty Mercedesy vůbec nekupoval... vidíte to mlžení reflektorů, u nového TAK drahého auta..... to bude tím, jak se tam šetří .... to je hrůza.... Omlouvám se za OT, ale tomuhle jsem nemohl odolat Editováno: 25. leden 2014, autor: Napalm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Tak koho to zajímá,tak to natočení zrcátka při zařazení zpátečky funguje i u verzí bez el.sedaček. Tímto ještě jednou velké DÍKY Peťo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodyia Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 A jak? Musí se něco přeprogramovat nebo je to někde v menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Dokódováno pomocí VCDS, bližší info ti může podat Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiříček Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 V pondělí tam jedu znova a udela další reklamaci...mimoto dnes reklamace spolujezdcovi sedačky a levého odstřikovače , který se nedovírá Dej vědět prosím jak napravili ten ostřik u mne taky úplně nezajíždí levý ostřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 No co by s tím dělali...obrousí ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 (editace) nataveni priklopeni praveho zpetnwho zrcatka funguje i bez el sedacek, nastavno presne podle navodu na briskoda, navod je zde, jak jsem tu uvadel, je v návodu jasne uvedeno, ze zrcatko poklesne o danou polohu bez moznosti zmeny... A tedy jak jsem tvrdil ze to funguje i u O II... Editováno: 26. leden 2014, autor: Hravec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 divné, že ne na předchozí O2 mě to sice šlo povolit, ale nefugnovalo to. lidi to řešili koupením toho polarfisu za 6 hadrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Mne o teda nefunguje. Cele menu som presiel - zaskrtol polozku a nic. Zrkalo sa ani nepohne. Skusal som aj prepinac zrkadiel vo dveach (ci to nema nejaky suvis). Ak to niekomu funguje, tak to ma mozno suvis s nejakou polozkou nadstandartnej vybavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 funguje to i na O II FL, bez el sedaček, dnes nastaveno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 (editace) Mne o teda nefunguje. Cele menu som presiel - zaskrtol polozku a nic. Zrkalo sa ani nepohne. Skusal som aj prepinac zrkadiel vo dveach (ci to nema nejaky suvis). Ak to niekomu funguje, tak to ma mozno suvis s nejakou polozkou nadstandartnej vybavy... aby to fungovalo, musí být zrcátko před zařazením zpátečky nastaveno na R Editováno: 26. leden 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Ok, když zařadím zpátečku a mám to na R - tak se zrcádko sklopí .... a co když to zrovna nechci - couvám např. někam do vrat. Když přepnu z polohy R na 0 - vrátí se zrcádko zpět ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Ano,to sklápění funguje jen na R, když dáš 0, zrcátko bude stále v původní nesklopené pozici. Ale jelikož to sklopení není až takové, tak se s tím dá couvat i do vrat,takže to přepínat nemusíš. No to uvidíš sám, až ti to bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.