kokta7 Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 to nedostane možná dostane DCC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 kluci a jak teda to RS 230, prodává se to už nebo co ? Ať těch 95 stránek nemusím číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 jasně že prodává. když miluješ škodovku, tak si to prostě koupíš. http://www.skoda-auto.cz/chci-vuz-skoda/pages/nove-vozy-ihned-k-dodani-detail.aspx?v=TMBAE7NE3G0033748 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 no twl, to je určitě tak o 150 t. levnější, než GTI performance, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 taky golf v interieru vypadá o dost lépe.... má DCC apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 jo, já vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vencbi Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Mam prosbu,jsem na dovolene a az se vratim mam jit hned prebirat auto a potrebuju do te doby mit doma disky a pneu na zimu. Muzete mi prosim napsat nekdo presny rozmer 17" rafku vcetne ET a roztece a jaky rozmer penu tam muze byt? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/kolesa-z-lahkej-zliatinyx/kolo-z-lehke-slitiny%E2%80%93dorado-7-5j-x-17-5e0071497c-8z8x/72/4/24/43/252 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartan67 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Na to alu Dorado urcite pneu 225/45 R17,taky resim podobny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 nebo vemte Turini s 225/40/18.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartan67 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 (editace) Ja kalkuluju s diskama co budou na aute,vzhledem k tomu,ze jsem zadne nekonfiguroval,pocitam prave s Doradama,tak budou na zimu,na leto jsem jiz poridil 19 OEMS 111. Editováno: 23. Listopad 2015, autor: spartan67 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 maš nějaky uzky pneu ne? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartan67 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 225/35 R19.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Ja kalkuluju s diskama co budou na aute,vzhledem k tomu,ze jsem zadne nekonfiguroval,pocitam prave s Doradama,tak budou na zimu,na leto jsem jiz poridil 19 OEMS 111. To chces vazne zalozit toto na Rso? Vzhlad disku nehodnotim,ale je uplne nevhodny v parametre sirky disku.Ved to ma minimalne 9 palcov,oproti fabrickej 7,5 palcovke a ta pneu je na tom uplne deformovana a nevhodne obuta.Podla mna nebezpecne nechutne,degradujuce uplne jazdne vlastnosti a komfort auta.K pneu nankang,ktoru tam vidim obutu sa radsej ani vyjadrovat nejdem Rso si fakt zasluzi lepsie obutie 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 maš nějaky uzky pneu ne?Dnes je to v módě, frajer, ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 (editace) to tam má navlečený jen tak kvůli fotce, nevěřím že by někdo byl schopen toto obout a pak s tím s klidným svědomím jezdit :! edit: po zkouknutí pár fotek přes google pictures držím hubu a šoupu nohama. To musí být poježdění jak sviňa ale proti gustu ... Editováno: 24. Listopad 2015, autor: nixberg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Držte se prosím tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartan67 Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 (editace) Panove vy mne fakt bavite,mam najeto na podobnych kolech 4roky,naprosto zadny problem,skvele to sedi a co se tyka nankangu,to uz je omleta pisnicka,kazdy at si koupi co mu sedi,ja kdybych s nema nebyl opakovane spokojen,urcite bych na nich nejezdil.a co se tyka techto kol na rs,naopak,myslim ze ji budou velice sluset.Ono je potreba obcas skouknout jak to vypada v realu nez placat tady nesmysly jen tak z hlavy.Parametry disku 7,5?To snad nemyslis ani vazne ze 8,5 nejak vazne narusi komfort jizdy... jezdil jsi nekdy na jinejch kolech nez jsou predepsany z fabriky k autu proboha?Jeste doplnim ze dalsi degradace bude v podobe snizeni o 30cm,ono tak ani nejde o to jestli je clovek frajer,ono spis cloveka bavi delat si auto k obrazu svemu,pokud nekdo chce seriovku,at ji ma ale proc proboha kritizovat... Editováno: 24. Listopad 2015, autor: spartan67 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 No nic proti ale takle úzkou gumu na takovej disk je jednak proti rozumu a zadalší proti předepsanému rozměru pláště na disk. Pochybuji že výrobce doporučuje tvůj rozměr!!! A za další kluci z dopravky na toto mají alergii!!! 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartan67 Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Kluci z dopravky mne nekolikrat zastavili a vyzvidali co a jak jsem poridil,nemam s tim zadny problem,proboha tady jste vsichni tak strasne bojacni a predpisovy?To fakt nechapu a bavim se.Doufam ze taky tak predpisove jezdite,kdyz vsechno dodrzujete cugrunt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Ještě jedno OT a oba si něco vykoledujete. Bavte se tu k tematu a ne o pneu! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 (editace) tak já k tématu teda řeknu, že šajze gumy na rychlým autě, jako je RS, je dráždění hada bosou nohou. Jinak s tou cenou, zkoušel jsem si v konfigurátoru kolik by stála s DSG a s velmi pěknou výbavou jsem se dostal na 850 t. Na milion se snad ani dostat nedá. Na rozdíl od GTI Performance, kde seš tam jedna dvě. Editováno: 25. Listopad 2015, autor: jirkaK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 když tam teda nacpeš úplně všechno, co lze, takže třeba i Webasto, panorámu a tažný, jsi tam max. za 1 057 000,-Kč. Takže to sice možný je, ale neznám prodejce, co by do předváděčky tohle všechno strkal. Většinou i taková top výbava není zdaleka ještě ta nejvyšší. Ale to je fuk, chtěl jsem prostě jen říct, že za 850 t. bych si auto podle představ sestavil. U GTI, jak jsem už psal, je to ovšem ještě podstatně víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 a tak to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vencbi Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 Na to alu Dorado urcite pneu 225/45 R17,taky resim podobny problem. Jaky je prosim vas rychlostni s hmotnostni index na ty 17" pneumatiky? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.