Spawn2009 Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 (editace) Dobrý odpoledne, prosím o pomoc s tímto motorem po výměně čidla tlaku olejepřed několika měsíci se znovu ukázala ikonka tlaku oleje ale do toho mi začalmotor chrochtat jako TDi a olejovém víčku mám šedo bílou emulzi. Tím pádem sechci zeptat zda-li ma cenu dělat generálku motoru neb o ho rovnou vyměnit i sturbem za jiný motor napr: AGU zaARX, ARZ, AUM, 1.8 4x4 ARX, je mi jasné že to má jinou elektroniku ale jeto možné? Má někdo s tím zkušenost? PS: beru každou radu jsem fakt už s toho na hlavu. Editováno: 31. Březen 2013, autor: Spawn2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 AGU za ARX, ARZ, AUM, 1.8 4x4 ARX, je mi jasné že to má jinou elektroniku ale je to možné? papierovo nie..preberalo sa tu to už neraz...napr. http://forum.skodahome.cz/topic/121088-vymena-spatneho-motoru-16-74kw-aeh-za-akl/?hl=%2Bv%C3%BDmena+%2Bmotora#entry1680536 http://forum.skodahome.cz/topic/123129-v%C3%BDm%C4%9Bna-motoru-14-16v-74kw-za-jin%C3%BD/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Na druhou stranu by se asi dal přerazit typ motoru ne? Je to jen z teček vyražený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 ty by si do toho išiel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 No já já bych teda AGU neměnil, a když tak za jiné AGU. Je tam daleko méně kurvítek než u novějších typů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn2009 Vloženo 1. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Tak že legálně to nejde, jsem si to myslel. I když soused má Golfa III s motorem1.9 66kW ale po bourače koupil Golfa III s 1.8 66kw a vyměnil motor za 1.9TDi 66kW.jak to asi resi s STKJ Už pro jistotu seohlížím po nějakém slušném AGU ale v roce 2013 sehnat nějaký takový slušnýmotor bude fuška. Je tady možnost udělat generálku motoru AGU (250tis najeto)netušíte kolik to bude teoreticky stát? Počítám do toho i nové turbo nainternetu jsem našel nové za 6490kć ale ta cena mi nějak nepasuje. Do toho miteče po zimně servo cca 8000tis už je toho na mě moc. L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Není to za 6.5 repase? A nové je čína....nebrat. Já mám 194 tis a motor šlape jak víno. Olej nebere, nevibruje a má pořád dobrej výkon. Kamarád měl taky AGU s 238 tisíci a taky v pohodě.A to ho čipoval a dával mu kapky. A to auto i když už prodal ,tak pořád jezdí. Já bych repasoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn2009 Vloženo 2. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Tady je to turbo:http://www.turbodmychadla.com/turbodmychadla/eshop/15-1-Turbodmychadla/2005-3-Octavia/5/3860-Turbodmychadlo-53039880011-Skoda-Octavia-I-1-8-T-110kW Kdybych byl první majitel toho vozidla tak věřím že by to šlapalo super kdybych měl štěstí ale první nejsem a za ostatní majitele ruku do ohně nedám. Co jsem zjišťoval na měrce tak olej nebere ale z výfuku jde bílý kouř. Pravděpodobně tomu dám šanci a budu repasovat. Je šance ze se vlezu do 10tis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.