Přejít na obsah

Vyber kombinacia korucov a platniciek.

Fabia353ZR

Doporučené příspěvky

Ahojte chalani ako tak mam prestudovane kombinacie kotucov a platniciek.

Mam Fabiu Combi 1,9 tdi plus chip 135ps a idem menit komplet predky aj zadky.

Moja konfiguracia predky aj zadky co chcem kupit v ziadnom pripade nechcem  dierovane!!Nie kvoli cene!!Cena nie je podstatna.Zimmermany vrtane ani nepiste mal som 2 x a vzdy mi pri poriadnom zahule praskli na inom aute 180ps

1.)Kotuče Brembo MAX + Textar

2.)Kotuce Ferodo Premier a platnicky Textar(Nakolko platnicky Ferodo premier co som cital dost piskaju)!

Poprosim ak mate niekto skusenosti stouto kombinaciou tak piste skusenosti alebo nejake realne rady ktore su oskusane a funkcne  a brzdny vysledok ok.

Dakujem za kazdu radu a osobnu skusenost.:

PS:Ferodo vela ludi podcenuje lebo su vyrazne lacnejsie ako ine ale pritom vela vyrobcov su prebalovaci a kupite Ferodo balene ako TRW alebo Lucas!!Zene som daval Ferodo komplet a brzdi to ako prasa !!Len to piskanie sice zene to nepiska ale nerad by som piskal ja ale je pravda ze zena ma HTP a o 200kg menej .

DIk

Editováno: , autor: Fabia353ZR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny fanoušky vozů škoda,

jsem zde nový a hned bych rád využil Vašich znalostí a zkušenosti. Prosím, o radu.

Mám Fábku první generace 1.9.TDI krátkou. Na zadní nápravě, ač to nebývá zvykem mám bubny, ale ať už je tento důvod jakýkoli, potřeboval bych poradit s výberem krytu zadních bubnů.

Bohužel brzdové bubny jsou natolik zkorodované, že je zbytečné broušení, soustružení atd. .Obložení, prasátka vše mám vpohodě, jen brzdový buben je KO.

Můžete mi, prosím, někdo poradit nejvhodnější buben? ať nenaletím nějakým čínským nepodarům? nebo má naopak s činskými bubny někdo dobré zkušenosti? viz odkaz

http://www.levne-autodily-skoda.cz/product/buben-brzdovy-zadni-skoda-fabia-6q0-609-617-dovoz-9948/

děkujik všem za radu. :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Mne skor ide oto ze stych brzd chcem vytazit maximum samozrejme v normalnej cenovej kategorii a su kombinacie kotucov a platniciek ktore spolu sedia ako rit na serbel a prave vyber rovnakeho vyrobcu platniciek a kotucov dokopy nie je vzdy najstasnejsi vyber bohuzial.Je to sice nelogicke ale je to tak.A co sa tyka ATE mozno su dobre ale co som cital tak dost na ne nadavaju ze sa krutia a zvyknu ich prepalit uz po 1000km.Je samozrejme ze ak hcem znicim aj kotuce za 1000eur ale kazdy kto mal ATE a nasledne dal potom Brembo max a Textar tento problem uz nemal tak som len potreboval najst ludi na tomto fore co tuto kombinaciu maju a len mi potvrdia spravny vyber a funkcnost aj na FAbii to je vsetko.Feroda su dobre ale ludia pisu ze brzdissuper dokonca ak nie aj najlepsie ale piskaju a pri nakladackach toho nevydrzia to co Bremba Max a Textar.

A tento koment som nepochopil :

Na stránkách Brembo je konfigurátor http://bremboafterma...gue_Search.aspx ?

Ja nemam problem vybrat spravny kotuc a platnicky ide o kombnaciu alebo to nepatrilo mne.? :D

Editováno: , autor: Fabia353ZR
Odkaz ke komentáři

No ano u mna vaha a vykon robia trosku ine veci ked mu nalozim a zrazu potrebujem aj zabrzdit to je pravda ale tiez uz nejazdim ako prasa len chcem vymackat optimalny vykon za rozumne prachy teraz som to ratal na cc-autodily

brembo max + textar komplet predky aj zadky 176 eur

Ferodo komplet platnicky aj kotuce pr+zadky   101 Eur

To si myslim ze je dost velky rozdiel.

Ano Feroda su super ja som ich daval zene na Fabcu 1,2 a tam brzdia ako britva a jej nepiskaju ale vela ludi nadava ze ano ale mozno budem mat stastie tak asi pojdem do tych Ferodo nebudem zbytocne asi vyhadzovat prachy ked sa mi uz nikdy nevratia ta moja Fabia uz zozrala hodne euriciek :) nakolko som totalny maniak na technicky stav mam ta naozaj vsetko nove :)...No len som chcel aj vediet ci niekto nema komplet ferodo na Fabii ci to naozaj moc piska alebo nie?! :D

Odkaz ke komentáři

Odkaz na konfigurátor jsem dával proto, že nevím proč kombinovat různé výrobce kotoučů a destiček. Výrobce nejlépe ví, jaké vlastnosti mají jeho kotouče a k tomu doporučí vhodné destičky. Kombinovat to sám je loterie.

Ale já měl vybraný komplet od Bremba a na prodejně mně nakonec přesvědčili na Brembo + Textar. A ... no .... brzdí to. :-)

Odkaz ke komentáři

No vidis presne ako som hovoril pretoze niekedy kombinacie proste funguju ovela lepsie ako platnicky a kotuce od jedneho vyrobcu i ked je to nelogicke ale je to tak!!A kombinacia kotucov Brembo a platniciek Textar je na nete najhranejsia pesnicka!! :) A velmi uspesna kombinacia i ked ta cena je teda rozdiel skoro raz tolko!:)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...