Jiří Vašíček Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Zdravím, kdo mi může poradit co by se dalo udělat za vylepšení. Viz foto příloha. Tahle fotka je jen ilustrační, já mám pouze tlačítko vyhřívání zadního skla a je mi celkem líto těch prázdných tlačítek. Šla by tam udělat nějaké funkce navíc která by moc nestála? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Třeba tohle jestli chceš http://forum.skodahome.cz/topic/123112-voltmetr-ve-fabii-i/#entry1741154 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Vašíček Vloženo 13. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Vypadá to zajimavě..jen to není ono..já nevím k čemu ty tlačítka všemu slouží u plně vybavených fabii. Vyhřívané zadní sklo,ASR, ESP nevím co je :-D , ted jestli sedačky vyhřívané,atd...chtěl jsem tam dát něco co dělala škodovka normálně do aut ale v těch lepších verzích. elegance,atd. Chci mít lepší výbavu prostě no ,kterou prodávala škodovka jako základní výbavu u lepších verzí :-D Třeba škodovácký servis mi tam může dodělat ty vyhřívané sedačky? Zde jsou tlačítka aj, pokud to patří k tomu. viz foto Ty máš elegance..co tam máš za funkce? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Vyhřívání sedaček ty škodováci můžou dodělat ale počitej, že za to budou chtít raketu. To si radši sežeň na to věci a někoho kdo ti to udělá doma. Když to tady prolezeš tak se to tu řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Vždyť to vidíš co tam je, ne? zleva: vyhřívání sedadla řidiče, vyhřívané zadní okno, vypínač ASR (nevypíná EDS), můj voltmetr, a vyhřívání sedačky spolujezdce. Pokud vím, dělalo se ještě: kontrolka vypnutí airbagu, ESP (obsahujíc i ASR) a možná ještě něco na těch tlačítkách bylo, to ale už nevím, zkus pohledat na google... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 (editace) Muzes si tam dodelat USB, neni to sice primo od skodovky, ale je to prakticke http://forum.skodahome.cz/topic/115982-usb-nabijeni/ . Ja uz tam nemam zadne misto, ale 2 zaslepky mi zabira HF sada. Editováno: 13. Duben 2013, autor: Petr L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Nebo si tam jen pro radost nacvakej ty knoflíky bez dodělání funkce, a když Ti zbyde místo, tak můžeš přidat třeba ESP i pro spolujezdce :-))) A ve Škoda servise Ti dodělají všechno, jenom ne levně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Vašíček Vloženo 13. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 koumal jsem ze bych tam nacvakal ty tlacitka s funkcema at to vypada luxusneji ale nevim jestli je to tak jak sem koumal na netu ale jen tak to tlacitko s obrazkem napr ESP nevim jestli je prodejne. Na netu to bylo skoro za 5kil ten kus plastu :-D mam znameho automechanika ve skodovackem servisu, tak koumam ze by me to mohl sehnat z bouranych vozu ale pokud ne,tak za kazdy kousej plastu 5kilo je moc. Jeste mrknu na net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 projdi vrakoviště a vycvakej si to z bouraček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Vašíček Vloženo 16. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Tlačítka mám sehnané a teď radu, jak je z tama vyloupat,abych nepoškodil aj ty vedlejší. Nevím na jaký princip to tam drží a jakým nástrojem to vycvaknu z palubky. Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Nožem podeber nejdříve z jedné a pak druhé strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 nene, podle dílenské příručky zvrchu. Nezapomeň si ještě vyměnit ovladač světel se stmíváním, tam Tě ale zklamu, ono to bude i fungovat (stmívat), nebude to jen jako nebo bys mohl být super kůůl a dát si tam ovladač z RS, který nemá kolečko na ovládí sklonu světlometů, sice bys měl problém na STK, ale měl bys tam díl z nejlepší fábie. A co takhle el. ovládání oken? to si také můžeš do těch madel jen tak pro páradu dát. A co kimatizace, máš, pokud ne, můžeš si vyměnit to tlačtko s vnitřní cirkulací za to dvojíté se zapínáním klimy. A jakou máš barvu plastů ve spodní části palubní desky a v interiéru? Vyšší výbavy je měly černé, ne šedé. parkovací senzory bez jednotky taky budou vypadat efektně, nebo třeba zásuvku v kufru. Dalo by se ještě dlouho pokračovat... Nicméně vše co jsem tu vyjmenoval v autě mám, ale funguje mi to Jen tak na oko to nemá smysl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effin Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Tak to je hustý Dávat tam nefunkční tlačítka aby to bylo COOL Jediný v čem to bude dobrý je akorát větší zájem zlodějů o vybavenější auto na díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Také bych se přikláněl k tomu to tam nedávat.. Není to ani měsíc co kamarádovi zmizla z parkoviště Fabie .. Jsem se ho teď ze srandy ze srandy zeptal, když to tady čtu a věřte nebo ne ale má ASR i vyhřívané sedačky .. Naštěstí se Fabka po 3 dnech našla na druhém konci města zaparkovaná a vše dopadlo dobře... Ale spojitost s čudlíky by tu být mohla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Vašíček Vloženo 16. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Koumám že funkci EPS mám ale nemám na to spínač. Ukazuje se mi to jenna přístrojové desce.Jak je to možné? :-D Když už píšeš o elektrických oknech, tak ty mám,ale nebylo by špatné je udělat i pro zadní část, abych je mohl ovládatzepředu. Jinak koumal jsem tvojeho oranžového a celkem hodnějsi mě inspiroval ale aj mrtě slintám :-D ,jenže to má všechno jeden problém...peníze by nějakébyly na tyhle pěkné serepetičky, ale není kdo by mi to udělal Jsem začátečník a v tomhle se nevyznám.. Chci tam dát budíky RS, vnitřní otevírání dveři chrom a elektriku zpětné zrcátka ..je toho moc co mě napadá jak čumím na tvoji káru, jenže furt nevím kdo to udělá :-D A nejhorší asi je to,že asi nebudu nic moc dělat s exteriérem ,protože mám béžovou metalízu a to bych se nedoplatil stříkat spoilery, zrcátka atd :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Hm, jenže kontrlolku máš spíš EPC, nemám benzín, ale je to nějaká kontrola motoru, kdyžto to tlačíko je ESP - elektronický stabilizační systém. Všichni jsme nějak začínali Stačí si pročíst pár příspěvků, dotázat se pár matadorů a udělat sám, to z toho pak má člověk mnohem větší radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.