Přejít na obsah

Škoda Rapid Spaceback


Ady2410

Doporučené příspěvky

přesně tak,zas tam budou v základu malé..musí se vydělávat..kdyby ale u takových aut byly v základu 16"(třeba plecháče) asi by to bylo moc velké překvapení...

 

 

jj,každý to vnímáme jinak..kdyby bylo možno vybrat si v základu i 16", těm co by nevadilo dát jednou za pár let o několi stovek víc za nové pneu by se to šiklo..

Když se podíváš kolem sebe,tak zjistíš,že naprostá většina aut jezdí na základních kolech - tudíž jsou pro většinu zákazníků naprosto dostačující. Tak proč tady pořád nesmyslně brečíš? To je furt áchich,Rapid nemá ono,potom zase něco jiného. Už sis ho objednal? Podle toho,co tady už třičtvrtě roku vyvádíš,dost pochybuji,že to někdy nastane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

není potřeba znát vnitřní rozměr fábie aby každý kdo chce rodinné auto chápal,že se nepožene do rozměrů rapida či octavie...to snad pochopí lukason i pawouk.. :kol-47: nebo si snad někdo myslí,že ji chtějí udělat vnitřně rozměrnější než rapid a útočit na O?

Editováno: , autor: manfroto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...